OSM Taktikleri
-
Merhabalar forumda yeniyim yardımcı olursanız sevinirim düşük bütçeli hedef 9 olan takım aldım. Şimdilik 3 forvet 5 orta saha 5 defans var kadro değerim daha yüksek diğer takımlara göre ama halen bir taktik oturtamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
-
@kabakulakgoksel eğer kadro değerin rakiplerinden yüksekse 4 3 3 dizilişinde kanatları kullan olan bir taktik denemelisin.
-
@çaçauskas henüz tam olarak gelişmedi de taktikleri ne yapmamı önerirsiz. cevabın için teşekkür ederim.
-
This post is deleted!
-
rakibim arsenal 4-4-2 a kanatları kullan alan markajı ofsayt tuzağı şeklinde oynuyor ve antrenman kampı basmış takımın ondan daha iyi fakat taktiğime güvenemiyorum önereceğiniz taktik var mı maçı en kötü berabere bitirir dediğiniz
-
Cümleten hayırlı akşamlar. 4-3-3 B taktiğinde en başarılı olunan sayı değerleri sizce ne civarlardaydı?
-
Civarlarında olmalı?
-
433A dizilişinde orta saha pozisyonuna 3 hücumcu oyuncu mu koymamız daha yararlı olur yoksa göbeğe 1 hücumcu kanatlara 2 defansif oyuncu mu? Yani kısacası bu dizilişte en çok verim alabileceğimiz oyuncu stili ne olmalıdır?
-
Rakip takımdan üstün olduğunda 4-4-2b için sayı değerleri kaç aralıklarında makuldür? 4-4-2B paslı oyun ve bekleri ileri cıkarmak yararlı mıdır ? @CnytAkn ve diğer adminlere soruyorum? bilgisi olan diğer arkadaslar da yazabilir.
-
60 80 arasi yapablirsiniz. Bekleri ileri cikartacaksabiz beke koydugunuz defans oyuncularinin hucum guclerinin 30+ olmasi daha yararli olur
-
Merhaba @manhay bugün son maçları oynayacağız da 3 takım 99 puandayız genel averaja mı bakılıcak yoksa 3lü averaja mı genel averajda 2. sıradakiyle eşitim fazla gol attığım için üstteyim sadece.