OSM Taktikleri
-
@cnytakn said in OSM Taktikleri:
@agumbagu verdiğin kadro 433 a kanat çık bana bırak demiş resmen ama rakipte iyi mevkileri sabit tutup alan savunması ve ofsayt kapalı uygulayabilirsin
Hocam, sayı kısmını ne yapayım ? 79-79-79?
-
patronlar 433A taktiğiyle %90 galibiyet oranında oynuyorum. Ancak çare bulamadığım bir şey var. Rekabeti düşük liglerde yarıştığım tek rakip olduğunda iş averaja kalıyor. Bu şekilde 2 veya 3 şampiyonluk kaybettim. zaten toplamda 5 şampiyonluk kaybettim. sorum şudur: Full averaj toplayabileceğim destroyer bir taktiğe ihtiyacım var. Kadro değerim diğerlerini ezecek güçte. şimdiden teşekkür ederim
-
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Maç sonucu : 3-2 kupayı almış bulunmaktayım
-
@CnytAkn Hocam, biraz komik olmuş :). Aynı ligin son maçı var da. Son maç da benim karşı taktik istediğin arkadaşla başka bir arkadaş (Arsenal) maç yapacak. Kadroları başa baş. (Arsenal'in defans ve orta saha daha iyi). Ona da mı 433A, Kanat, mevkiler sabit gider?
-
4-2-4 veya 3-4-3 taktikleri hangi alt taktiklere ihtiyaç duyar? yardımcı olabilecek var mıdır?
-
Merhaba arkadaşlar zayıf takımlar için oranlar sizce ne olmalı ?
-
@drmathis Bu oyundaki isabet oranı kaleyi bulan şut sayısına değil gol olan şut sayısına bakılıp hesaplanıyor. İlk başta bende öyle sandım ama bir maçta 15 şutun hiçbiri gol olmayıp kaleyi bulduğunu görünce ve isabet oranının 0 olduğunu görünce öyle olmadığını anladım.
-
@gamerdoge
teşekkür ederim geri dönüş yapıcam -
@GamerDoge Kardeşim şimdi ben leicester cityim chealsea ile maçım var bantlar ise 60 59 65 ideal mi yoksa düşüreyim mi ?