ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@osmsüpermenajer Hayırlı geceler abi isim neydi merak ettim de ?
-
@ayrinmenn Diğer menajerlere karşı kabadayılık yada saygısızlık yapanlara tolerans gösterilmeyecek bu diğer insanların cinsiyetine, engeline, cinsel tercihine, dini inançlarına, soyuna, milliyetine yada ırkına yapılan yorumları da kapsar.
Sizi tanımıyorum adım muhammet ali lakabımla bana hitap etmezseniz sevinirim.Saygısızlık yapmayalım lütfen.
iyi forumlar beyefendi.
-
@sexafonn said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@ayrinmenn Diğer menajerlere karşı kabadayılık yada saygısızlık yapanlara tolerans gösterilmeyecek bu diğer insanların cinsiyetine, engeline, cinsel tercihine, dini inançlarına, soyuna, milliyetine yada ırkına yapılan yorumları da kapsar.
Sizi tanımıyorum adım muhammet ali lakabımla bana hitap etmezseniz sevinirim.Saygısızlık yapmayalım lütfen.
iyi forumlar beyefendi.
herkes icin gecerlimi bu kurallar ?
-
@turkaskeri75 çok şükür.
-
@sexafonn Hemen nazar deydi Kimin nazarı bu
-
@turkaskeri75 Nereye değdi nazar tahtaya vursaydın keşke
-
@sultan-çer O zaman bizde eksi verelim ki tarafımız belli olsun
-
@turkaskeri75 sıkıntı yok en doğal hakkınız
-
@osmsüpermenajer memnun oldum abi
-
-
@sultan-çer said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@turkaskeri75 sıkıntı yok en doğal hakkınız
salt cogunlugu saglayan kazansın o halde
-
@sultan-çer sorun edilmedi aslında ama allah' ın selamına da eksi not göstermek biraz komiğimize gitti. eksi not verebilirsin tabii hakkın çünkü bi' problem yok
-
Bu mesajı @osmancandar istedigi icin atıyorum
Global forumda sadece sizi elestirene degil bir cok kisiye eksi veriyor ekip arkadasların @sULtAn-çER
-
@ayrinmenn bireysel görüşüm diye bbelirtim ekip arkadaslarimda konuşma tarzını beğenmediği kişilere eksi veriyorlar oda en doğal hakları sonuçta kimseye hakaret etmiyorlar
-
Arkadaşlar eksi işi çok uzadı ama bu mesajdan sonra kimse eksilemek ile ilgili mesaj atmasın.Osm forumlarında ki butonlar seçenekler kullanılmak için vardır.Isteyen istediğini yapabilir ama yazılı kuralları aşmamak şartıyla.Bu mesajdan sonra eksilemek ile ilgili mesaj bulunmasın.
-
@sultan-çer Selamun Aleykümün nasıl bir tarzı var ?