2018-19 Sezonu transfer gündemi
-
@saitsait60 Sağol dostum.
-
@sexafonn Geleceğe yatırım olarak süper transferler 1 tane daha genç transfer aldık, bunlar dünya üzerinde saymak istesen alınabilecek alt yapı veya kulüplerden Türk olarak en değerli 10 kişi saysan emin ol bunlar vardır.Hem yetiştirip satmak açısından gelir elde edilebilir hem yetişip yıllarca Kaleyi emanet edebilirsin yada ortasahayı ben olumluyum.
Ali Koç gelmeden önce söylediklerini yapıyor hiç bir zaman ben şampiyon olacağızz diye söz veremem ama emin olun şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız belki ilk sene olacağız, belki 3 sene olamayacağız ama sabırlı olun iyi şeyler yapıcaz dedi.
Bu bence Türk futbol tarihinde bir (Tarihtir).
Diğer kulüpler bile Fenerbahçe'de olan sistemi yapmaya çalışıp gençlere önem vericektir 4 büyüklerden eminim artık pahalı transfer azalır, Ali Koç iyi bir örnek şuan gençlere önem veren bir imaj çizdi.Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ve Şampiyonluğa oynamak için en az 2 tane marka transfer yapılacak bu arada buna eminim belkide şuana kadar olmayan şeyler oluyor, bu transferlerin hiç birini olmadan önce kimse konuşmadı yada gönderilenleri gönderilene kadar kimse duymadı (Fernandao) bunlar Yönetimin sessiz ama güzel ilerlediğini gösteriyor umarım kazanan bir takım ve göze hoş bir futbol oynanır.
-
André Ayew (PD: 15 mil. €) 1 yıllığına satın alma opsiyonlu olarak Fenerbahçe'miz de kiralama bedeli olarak 1,50 mil. € ödeyecekmişiz. Umarım gereken katkıyı gösterir. Bir kaç tane daha tecrübeli futbolcu transferine ihtiyacımız olduğunu düşüyorum.
-
@revengeiscoming marsilya da oynuyordu değil mi bu oyuncu ?
-
@sexafonn said in 2018-19 Sezonu transfer gündemi:
@revengeiscoming marsilya da oynuyordu değil mi bu oyuncu ?
Eskiden evet fakat şuan Swansea City de oynuyor. Bonservissiz transfer olmuştu Swansea City ya sonra West Ham takımına 24 m € , ordanda tekrar Swansea City e döndü 23 m € ya
-
@revengeiscoming Baya takım değişmiş
-
Kardeşi var 26 yaşında Jordan Ayew santrafor mevkinde oynuyor genelde onu damı kiralasaydık acaba iyi uyum sağlarlardı
-
@revengeiscoming marsilya da beraber oynuyorlardı sanki keşke alabilseydik
-
@SEXAFONN Aynen beraber oynamışlardı şuanda da aynı takımdalar ama André Ayew de santrafor dahil bir çok mevki de oynayabiliyor umarım yararlı olur şampiyonlar ligine kalmak çok önemli mali durumumuz ortada.
-
@revengeiscoming kaç yaşında acaba ?
-
@SEXAFONN 28 yaşında
-
@revengeiscoming en azından yaşlı değil
-
@SEXAFONN Aynen 1-2 tecrübeli ismi daha kadromuza katabilirsek güzel olur şartlar bizi baya zorluyor ama kiralık anlaşmalar fair playe dahil değil diye biliyorum.
-
@sexafonn hocam kadro gücüne göre taktik nasıl ayarlıyoruz bir türlü anlamadım çizgi taktikler en çok kafamı karıştırıyor
-
@yesiloglu-93 Merhaba beyefendi
Bunun için buradaki Forumu kullanabilirsiniz.
-
@revengeiscoming andre ayew güzel bir başlangıç. umarım devamı gelir
-
@mehmet-reşat-nayır said in 2018-19 Sezonu transfer gündemi:
@revengeiscoming andre ayew güzel bir başlangıç. umarım devamı gelir
Birkaç tane daha transfer şart gençlerimizin dışında muhakkak tecrübeli transferler lazım camia olarak beklentimiz 1-2 isim daha katılması bizim için iyi olur.