ekiplerde kamp önerisi
-
@sexafonn olabilir tabiki, sonuçta ortada bir adaletsizlik olduğunu düşündüğüm için konuyu açtım. Fikirleriniz bir çözüm üretilmesini sağlıyacaktır. Benim söylediğim 10 haftalık bir ligde 6 kamp ile 40-50 küsür haftalık liglerde 6 kamp uygulaması aynı olmamalıdır. Bana kalsa oyundan kamp uygulaması tamamen kaldırılmalıdır. Ben lig boyunca bir çok transfer yapıp takımımı geliştiriyorum. Başkası az transfer yapıp bana karşı kamp kullanarak avantaj sağlamaya çalışıyor. Lig başında ve ortasında takım oyuncularının moral ve gücünü arttırmaya yönelik kamp kullanımı uygulaması olabilir mesela. Gerçek hayatta takımlar bu şekilde form grafiklerini düzene sokmaktadır.
-
Görüşümü belirtmem gerekirse şuanki 6 kamp sistemini yeterli buluyorum sebebi ise kamp atma tamamen kalkarsa veya 2 ye düşürülürse küçük takımların büyük takımları yenmesinin ihtimali azalacaktır ve küçük takım yöneten menejer oyundan zevk almayacaktır
-
@sütlüpizza Kardeşim 10 haftalık ligde 6 kamp atılınca da oyunun pek zevki olmuyor doğrusu . Teşekkürler yinede fikrine saygım sonsuz
-
Birde Örneğin Ekipte 24 Kişi Var İse 4 Kişi saavşa katımlayackatır ama bazıları yanlışlıkla veya bilerek katılıyor ve düzen bozuluyor örneğin ekip başkanları savaşlara katılmayacak 4 kişi seçsin ve o 4 kişi istese bile savaşa giremesin
-
@bekirsezgings Ekibinize güvenmediğiniz kişileri almazsanız ve önceden anlaşırsanız bu sorun olmaz aksi halde zaten ekip olunmaz.
-
Bence de ekip savaşlarında 2 veya 3 kamp kullanma sınırı getirilmesi mantıklı olabilir.
Ama nedense GB'nin işine gelmez bu durum ve kabul edileceğini pek sanmıyorum. -
@saitsait60 açık - kapalı önerisine katılmıyorum çünkü bu rekabeti azaltacaktır.
@sütlüpizza güçlü - güçsüz diye ayırt etmek yanlış bence çünkü hiçbir ekip direkt olarak güçlü bir şekil de başlamadı.
sıralamada zirve de olan tüm ekiplerin nereden baksan 3 yıllık bir geçmişi var.
@manhay ' a katılıyorum, kesinlikle azaltılması taraftarıyım.
-
Böylede Olabilir
1- Savaşlarda 1 Takım En Fazla 2 Kamp Yapsın
2- Savaşlarda 1 Takıma Karşı En Fazla 3 Kamp Yapılsın -
Femeks nickli arkadaşımıza katılıyorum. Güzel bir konuya değinmiş. 10maçlık bir yere 6 kamp çok fazla. 2 ye düşürülmesi taraftarıyım. Hedef 1 bile ilk haftadan hedef 9 a kamp attığı zamanlar oluyor .paranın konuştuğu başarının parayla geldiği bir oyuna dönüşüyor. Bu da bütün sistemi değiştireceğe benziyor zamanla .
-
İletildi