OSM Taktikleri
-
@maestro-28 (kadro üstünlüğü sizde sanırım) maç evinizdeyse ve saha avantajı varsa 433 kk , deplasmanda 442 kk.
-
@femeks açıkcası kadrolarda bi üstünlük yok. her dizilişe uyacakta bi kadrom var. değerler arasında 2m civarı bi fark ile rakibim önde. ve evet evimde 3 seviyeli stadyumda oynuyorum. rakibim de dünya sıralamasında top 100 de olduğundan baya tecrübeli bi menajer. bu bilgilerle daha ayrıntılı bi taktik önerebilirsiniz sanırım.
-
@maestro-28 442 a kk mevkiler sabit oranlar 45-55 arası hakem rengine göre normal/agrasif deneyebilirsin hocam. 4231 taktiği de 451 e karşı etkili olabilir ama ben onu hiç kullanmadığım için yanlış yönlendirmek istemem. Genelde 451 taktiğini 433 e karşı kullanırım o nedenle 433 e nazaran 442 iyi bir sonuç verebilir
-
@femeks dediğin taktiği birkaç 451-4231 oynayan arkadaşlara karşı dostluk maçında kullandım ama tatmin edici gelmediği için 451 çizgi taktiklerini değiştirmeyip 352 ile çıktım. ve 1-0 yendim. teşekkürler
-
@maestro-28 tebrik ederim hocam, 352 de iyi bir taktiktir, iyi düşünmüşsünüz
-
Merhaba arkadaşlar. Ben Sivasspor takımını yönetiyorum ve sıradaki maçım deplasmanda Beşiktaş ile olacak. Kadro kalitesi olarak ondan bir tık öndeyim. Benim kadro kalitem 138, onun ise 127 milyon. Rakibim 4-3-3 A Paslı Oyun taktiği ile sahaya çıkacak. Sizce ben nasıl çıkmalıyım, yardımcı olursanız sevinirim.
-
@cnytakn Merhaba hocam. Hakem derecesi yeşil olarak görünüyor. Ben güçsüz takımlara karşı 4-3-3 A KK oynatıyorum, güçlü takımlara ise 4-5-1 KGV oynatıyorum lakin Beşiktaş ile denk görünüyoruz ve deplasmandayım, kafam karışık. Rakip saha seviyesi 0, kamp atma olasılığının olmadığını düşünüyorum.
-
Beyler merhaba. Beşiktasla oynuyorum deplasmandayım. 433a kanat oynuyor. Kadrosu benden iyi. Kampa gitmeyi dusunuyorum. Ne çıkmalıyım?
-
@besırarslan 442b pas uygun olur
-
Rakibin zayıf yönüne göre taktik nasıl yapılıyor anlamadım gitti anlatır mısınız
-
Beyler merhaba. Ekip savaşındayız. Takımım konyaspor. Genel olarak ilk 11'im 70'liklerden kurulu. 2 tane 80'lik defansım var. Bi tane de 80'lık ortasaham var. Hangi taktigi kullanmam uygun olur? Kadro degerim 75
-
@besırarslan 4231 451 olabilir
-
@sosyokrat 4 5 1 yaramadı denedim. 4 2 3 1 kaleyi gorunce vur mu? Kgv'yse cizgi taktikleri nasıl
-
@besırarslan sabit bir taktikle başarılı olamazsınız. Rakibiniz, saha durumu, hakem, kadro yapınız vs vs bir çok etken var.
-
@besırarslan 442 b pas 451 kgv şeklinde gidebilirsin mevkiler sabit olsun sayıları dengeli tut