Bilgisayarda Hile Rapor Edememek
-
Merhaba
Oyunda hileci rapor etmek zorlaştı galiba.PC sitesinde hile rapor etme yeri yok.Uygulamada da sadece kendi ligindeki menajerleri rapor edebiliyorsun.Uygulama kullanmazsan hiç edemiyorsun.Bu durum oldukça mantıksız.Düzeltilmesini diliyorum. -
@irkçinl_nl Web sürümde de uygulamada da sadece kendi liginde olanları rapor edebilirsin uzun zamandır bu böyle zaten
-
@hustundel
Ha o zaman önerimi düzeltiyorum.Başka ligdekiler de rapor edilebilsin. Başka ligdeki bir adamın hile yaptığını açık net görüyorsun fakat rapor dahi edemiyorsun. Bu son derece haksız bir durum. -
-
@revengeiscoming
Dediğinize kesinlikle katılıyorum. Ben geçen gün Dünya serverindeki hesabımda başka ligdeki adam için mail attım ve şu yanıtı aldım:
Merhaba, bize ulaştığınız için teşekkür ederizOSM'de uygulama üzerinden rapor oluşturabilirsiniz. Bunun için hileci olduğunu düşündüğünüz menajerin profiline giriniz ve en altta 'hileyici rapor et' bölümüne tıklayınız
Rapor oluştururken olabildiğince çok detay vermeniz raporu daha sağlıklı incelememiz açısından çok önemlidir. Eğer şikayetiniz özel mesaj ile ilgiliyse ekran görüntüsünü rapora eklemeniz gerekmektedir.
Rapor oluşturduktan sonra oyuna kayıtlı olan e-posta adresinize onay maili gelecektir. Lütfen onay mailine tıklayarak raporunuzu aktif hale getiriniz.
Bu işlemlerden sonra raporunuz ile en geç 72 saat içerisinde ilgilenilecektir