Kaşif ve istifa önerisi
-
Olumlu...
-
Her ikisine de olumluyum. Ama kaşif işinin çözüleceğini düşünmüyorum. Çünkü çoğu ligde hızlandırıcı açık ve OSM bundan para kazanıyor.
-
İki öneriye de olumluyum.
-
@F-S-M-0-13 Ardanın fikrine katılıyorum. Lig ayarlarına bu ligden istifa edilemez diye bir seçenek eklene bilir.
-
olumlu
-
İstifanın önlenmesi önerilerinizi mantıklı buluyorum fakat bir menajer 3 gün oyuna girmediğini ve liginizde pasif duruma düştüğünü varsayalım . Kazanacağınız menajer puanı istifa etmiş bir kullanıcıdan kazanacağınız menajer puanından farklı olmayacak . Bununla ilgili düşünceleriniz nedir
-
@hestera Böyle liglerde 3 gün pasif duruma düşen bir menajer sistem tarafından yada lig moderatörü tarafından otomatik olarak ligden uzaklaştırılabilir
Bunun kasti olarak yapılabilme durumuna göre yaptırım olarak o slotla belli bir süre herhangi bir lige girişin mümkün olmadığı yada coins kesintisi hatta mp kesintisi düşünülebilir
Oyunu aktif oynayan menajerin haklarını koruma adına her türlü yaptırım uygulanabilir
Bu bilinçle liglere katılan menajerler iki mağlubiyet aldığında ligi terk edip diğer menajerleri mağdur edemeyecektir. -
@hestera kullanıcı 4.,5. gün de girebilir belki oyuna. Menajerin oyundan atılmasına lig moderatörü karar vermeli. (Mod. simülasyon olduğu ligler için söylüyorum) Önceden oyunda herkes girer sistem bir moderatör atardı yanılmıyorsam. Simülasyonun oyun moderatörü olmaması gerekir, oyundaki aktif kullanıcıyı tespit edip moderatör olarak görevlendirmesi gerekir...
-
Arkadaşlar durumu şöyle anlatayım
Hedef 9 olan takımı aldınız ve menajer puanı kasiyorsunuz
Art niyetli kişi geliyor liginize ve hedef 1 olan takımı aliyor
Maça dakikalar hatta saniyeler kala istifa ediyor
Bu durumda kalan dakikalarında liginize yeni menajerler bulamayacağız için bilgisayara karşı oynamak zorunda kalıyorsunuz
Sonucunda ise
Kazandığınız takdirde elde edeceğiniz en az 553 menajer puanı 100 150 lilere düşüyor
Bu durum özellikle puan kasan birçok Menajer için ciddi mağduriyetlere yol açmaktadır
Bizim amacımız bunların önüne geçilebilmesi için bir sistem yada yöntem geliştirilmesidir -
@f-s-m-0-13 bunun içinde bir sınır konulabilir maça 2 saat kala istifa edilemez gibi
-
@f-s-m-0-13 abi kanala taktik ile ilgili video atarmısın? veya OSM Taktikleri kısmından bitane maçım var bana taktik verirmisin bu arada formlara telefondanmı bilgisayardanmı giriyorsun
-
@tulon-umut-eryurtlu Burası doğru başlık değil kardeşim özelden yazınız