ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
Iyi aksamlar biraz gec oldu ama yeni forum hayirli olsun.  
- 
Iyi aksamlar biraz gec oldu ama yeni forum hayirli olsun.  @saniyeyılmaz hoşgeldin mücahit kardeş, seninde stafflık hayırlı olsun geç oldu tebriğimiz kabul et  
- 
Eyvallah tesekkür ederim  
- 
Flood icin özür dilerimde forum bayagi güzel olmus renk katmis oyuna ya oyun nerden nereye geldi ilk üye oldugum zaman oyun aynen böyleydi. http://prntscr.com/d58mmx  
- 
Flood icin özür dilerimde forum bayagi güzel olmus renk katmis oyuna ya oyun nerden nereye geldi ilk üye oldugum zaman oyun aynen böyleydi. http://prntscr.com/d58mmx  @saniyeyılmaz Gözümde yaşlanır koskoca mazi diye giriyorum ben  
- 
@saniyeyılmaz Gözümde yaşlanır koskoca mazi diye giriyorum ben  @mrtgll33 Ahh ahh bunun üstüne bir Ferdi baba gider  
- 
@mrtgll33 Ahh ahh bunun üstüne bir Ferdi baba gider  @saniyeyılmaz Bizim @Sultangazililer1 hemen ilgilenir bu müzik olayıyla  Şaka bir yana ne gelişim gösterdi bu oyun öyle ya Şaka bir yana ne gelişim gösterdi bu oyun öyle ya 
- 
O zaman bu is @Sultangazililer1 de  Oyun acayip gelisim gösterdi bomba bir oyun oldu. Oyun acayip gelisim gösterdi bomba bir oyun oldu.
- 
O zaman bu is @Sultangazililer1 de  Oyun acayip gelisim gösterdi bomba bir oyun oldu. Oyun acayip gelisim gösterdi bomba bir oyun oldu.@saniyeyılmaz aynen valla Mücahit, forumlar da zaman geçirmek daha eğlenceli oldu onun dışında genel sistem de iyiye gidiyor. 
- 
Evet su skorbordda ses cikmiyor oda olursa tadindan yinmez  
- 
Evet su skorbordda ses cikmiyor oda olursa tadindan yinmez  @saniyeyılmaz valla tam gıcık aldığım noktaya değindin  
- 
Demekki gicik olan tek ben degilmisim  
- 
Demekki gicik olan tek ben degilmisim  @saniyeyılmaz aynen kardeşim, yoksa genel anlamda skorboard farklı ve güzel olmuş  
- 
Aynen Mac analizi falan güzel olmus. Birde ses olursa ufff  
- 
Aynen Mac analizi falan güzel olmus. Birde ses olursa ufff  @saniyeyılmaz sayın staff el atın bu işe  
- 
E-Mail yoluyla rapor edin bizde gerekeni yapariz  
- 
E-Mail yoluyla rapor edin bizde gerekeni yapariz  @saniyeyılmaz ohoo klasik bunlar  
- 
E-Mail yoluyla rapor edin bizde gerekeni yapariz  @saniyeyılmaz hadi gelin efkar saati