OSM Taktikleri
-
6 defans ile ve çok defansif oynayan birisine karşı değerleri normalde kullandığım civarlarda mı yapmalıyım(60civarı)yoksa 80-90 a kadar çekmeli miyim?
Kadro değerinde az bir farkla daha iyiyim ve maç benim sahamda. -
Arkadaşlar rakip menejerse ve denk veya hemen hemen aynıysanız 4-3-3 oynuyorsa sizde 4-3-3 b kk alan kapalı ort. saha defansa yardım 62-65-59 yapın eğer rakip sizden üstünse 4-3-3 oynamanın bir manası yok 4-5-1 oynayın helecrakip kanat oynuyorsa ort. sahanın kanatlarına defansif oyuncu koyun ki kessin rakibin kanat oyunununu degerleri de 45-39-45 yapın takip kalabalık orta saha ile(4-5-1 4-2-3-1) oynuyorsa da 4-2-4 uzun top oynayın ki orta sahanın direncini kırabilin.Bunları kullanın yazmanıza gerek yok:-)
-
@simionealihan33 4 3 3 e karşı 4 4 2 yi tercih etmesi daha iyi olur derecelerini ayarlarsa tabi
-
Merhaba arkadaşlar ingiltere 2. liginde leeds unitedi yönetiyorum hedefi 7. ilk 3 hafta maç alamadım, ligde 24 takımın 24üde dolu acaip çekişmeli bir lig. Bana acilen taktik verebilirmisiniz?? Bugün 4-3-3 B oynadım hedefi 13. olan takımda 4-5-1 oynadı 0-0 bitti deplasmanda. lütfen yardımcı olabilirmisiniz taktik lazım acilen şimdiden çok teşekkürler :))
-
Güçsüz takımlara karşı detaylı taktik verebilirmisiniz lütfen bugün hedefi 13. olan takımla 0-0 bitti, ben 4-3-3 b oynadım oda 4-5-1 oynadı deplasmandaydı alamadık maçı. lütfen acilen yardım teşekkürler şimdiden
-
@kırgız-ibo Eğer takımında defans oyuncuların çoğunluktaysa benim tercihim 6 3 1 a dan yana iyi oyunlar
-
5-3-1-1'e karşı detaylı taktik verirmisiniz lütfen ligim çok kalabalık 24 takımın 24üde dolu bütün menajerler bayağı tecrübeli. Güçsüz takımlara karşı şansım hiç tutmuyor lütfen yardımcı olurmusunuz şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar
-
5-3-2'ye karşı güvendiğiniz sağlam detaylı taktik verirmisiniz acilen, arkadaşlar yardım istiyorum hiçkimse bakmıyor. Güçsüz takımlara karşı şansım hiç tutmuyor,
5-3-2, 5-3-1-1, 4-5-1 bu taktiklere karşı ne oynamalıyım? -
@ramo30005 Hocam yardımcı olabilirmisin şu taktik detayları hakkında lütfen.
5-3-2, 5-3-1-1, 4-5-1 bu taktiklere karşı ne oynamalıyım? Güçsüz takımlara karşı şansım tutmuyor maalesef. Bugünkü rakibim 4-5-1 kgv oynuyor ben ise 4-3-3 kk oynamayı tercih ediyorum maç kendi sahamda. -
@kırgız-ibo 442 paslı oyun deneyebilirsin
-
@femeks hocam rakip 4 - 4 - 2 A paslı oyun alan markajı ve ofsayt taktiği açık oynuyor deplasmanda karşılaşcam kadro değerimiz hemen hemen aynı buna karşılık bende aynı stil ile çıksam kazanır mıyım ? Çizgi taktiklerim. Sadece hücum - Pozisyonu koru - Geride kal
Baskı : 66 Rakibe yakın oyna
Stil: 64 Ofansif
Tempo: 65 Yüksek Hızda Paslaşma
Hakem kırmızı olduğu için mücadele Normal bi sonuç elde edilir mi acaba ? -
@femeks Hocam rakibim 5-3-1-1 kontra atak oynuyor bu taktiğe karşı ne oynayabilirim sizce?
-
@kırgız-ibo 442 paslı ve 451 kgv ile oynayabilirsin. Bunların oranlarını ve mevki oynamalarını iyi ayarlayamazsan 5311 ile yener. 433 kesinlikle kullanmamanı öneririm. Sende 5311 yada 532 kontra ile karşılık verebilirsin. İç ayarlarla oynama yapman, oranlarla deneme yapman lazım kısaca...
-
@femeks hocam içerde oynasam zaten 4 - 3 - 3 B kanatları kullan yapcamda deplasmanda bu taktik işe yarar mı mesela bugün oynayacağım kişi dünkü karşılaşmasındada sahasında 4 - 2 - 2 A oynamış ve 2 - 0 galip gelmiş karşısındaki kişi 4 - 3 - 3 B ile çıkmış o yüzden güvenemedim 4 - 3 - 3 ile çıkmaya
-
@femeks Hocam onun kadro değeri 53 milyon benim ki 57 milyon deplasmandayım 4 4 2 A paslı oyum alan markajı ve ofsayt taktiği evet ile çıkacak karşıma bende 4 4 2 A paslı oyun alan markajı ofsayt taktiği hayır ile çıkacam karşısına burdan galip gelme ihtimalim var mi ?
-
@femeks hocam kararımı verdim deplasmanda 4 4 2 A kanatları kullan mevkiler sabit alan markajı ofsayt taktiği hayır 66 rakibe yakın oyna 64 ofansif 65 yüksek hızda paslaşma ile çıkacam inşaAllah bi sonuç alırım değerler acaba çok mu yüksek tuttum hocam bide hakem kırmızıya yakın karşımdaki kişi agresif oynuyor bende agresif oynasam mı diye şüpheliyim