Gry poza OSM :)
-
@szpilka134 to fajnie teraz gram w Assasin creed odyssey r贸wnie偶 艣wietna gra st膮d mniej czasu na osm
-
Kto艣 poleca jakie艣 gry? Gram narazie w lola world of tanks 偶adko ale czasami cs no i oczywi艣cie osm
-
@szpilka134 said in Gry poza OSM :
Kto艣 poleca jakie艣 gry? Gram narazie w lola world of tanks 偶adko ale czasami cs no i oczywi艣cie osm
Zale偶y jaki gatunek Ci臋 interesuje, s膮dz膮c po Twoich gierkach to poleci艂bym Ci Albion Online je偶eli potrafisz sam dobra膰 sobie content w grze, a je偶eli nie to po prostu do艂膮cz do jakiej艣 gildii. Kiedy艣 sporo gra艂em.. teraz niestety, ale czasu nie mam.
-
@stefan-joptwojma膰 ok dzi臋ki
-
Znalaz艂em ostatnio spoko gre nazywa si臋 apex legends jest to battle royal w 72 godziny od premiery zdoby艂a 10 milion贸w graczy teraz jest ich ponad 10 milion贸w
-
@szpilka134 apex legend wygl膮da fajnie, ogl膮da艂em stream izaka. Ch臋tnie w ni膮 zgaram
-
@szpilka134 chyba nie ma w tym roku. Polska scena ostatnio w kryzysie
-
Zacz膮艂em zn贸w gra膰 w ... DSJ3
-
@huzar-shakir to si臋 nigdy nie starzeje
-
@huzar-shakir jak dsj to dla mnie 2.1
-
@mihau1878 @Rusewicz jak wi臋kszo艣膰 w naszym kraju lubi臋 skoki.w 2 czy 3 gram ch臋tnie a ju偶 w szczeg贸lno艣ci K281 S艂owenia
-
@rusewicz said in Gry poza OSM :
@szpilka134 apex legend wygl膮da fajnie, ogl膮da艂em stream izaka. Ch臋tnie w ni膮 zgaram
Izak zawsze na propsie
-
@Rusewicz fajna gra polecam ale mi do gustu nie pasuje ja lubie gry typu nw albion online czy League of legends
-
@szpilka134 ja w艂a艣nie wol臋 gry dla du偶ych ch艂opc贸w czyli strzelanki
-
@szpilka134 said in Gry poza OSM :
@Rusewicz fajna gra polecam ale mi do gustu nie pasuje ja lubie gry typu nw albion online czy League of legends
Jest masa fajnych gier, ca艂a seria kingsbounty, darkest dungeon, divinity 1 i 2 to tak pierwsze lepsze z brzegu, akurat tego typu gierki mi podchodz膮, te co napisa艂em przeszed艂em minimum 2 razy
-
@szpilka134 proponuj臋 ci gr臋 "Contra" i "Dizzy" .Gwarancja 偶e d艂ugo pograsz gwarantowana