Ekiple İlgili Sohbet
-
Dost ekibimiz 1071 Malazgirt ekibini ve lideri Ramazan kardeşimi canı gönülden tebrik ediyorum
-
@f-s-m-0-13 tesekkur ederiz abim siz yada biz hicbir farkı yok yeterki o 1.Sirada Türk Bayrağı olsun
-
@jrvaris27 eyvallah güzel kardeşim aynı düşüncelerdeyiz başarılarımız daim olsun inşallah
-
@mrtgll33-test_nl Tesekkur ederiz
-
Kardeş ekibimiz The Allience de tebrik ediyorum ben
-
@mrtgll33-test_nl said in Ekiple İlgili Sohbet:
profil resmindeki üstad, bundan tam 104 sene önce bugün, topraklarımızdan gevurları kovduğunu zannediyordum ama hala kovamadıkları varmış sanırım
-
@mrtgll33-test_nl istersen bunu Rusların formunda yaz sonucta burasi Türk bayrağını temsili edenlerin yeri elin gavuru nerden görsün senin Türklerin içinde Türkçe tebrik edişini
-
@ppsikologg_nl Hakeme baktım verdi golüü
-
@mrtgll33-test_nl said in Ekiple İlgili Sohbet:
Garip
-
@mrtgll33-test_nl Bu mutluluğunu kardeşlerinle paylaşmalısın ozaman
-
@sra1914 said in Ekiple İlgili Sohbet:
1071 Malazgirt ve red devils gruplarına savaşta başarılar hangi ekip daha iyi 10 gün sonra görcez
Teşekkürler reis Bizler için heyecanlı sizler için de takip edilesi savaşlar olacağını düşünüyorum
İki ekibimize de başarılar
-
İki ekibimize de başarılar dilerim her zamanki gibi kazanan yine dostluk olsun.
-
var bizim ekipte bi şeyler OSM tarihinde ilk sanırım, bir bakıyorsun taa 50 lerden akademinle ile eşleşiyorsun, yine tarihte sanırım bir ilk, 4 grup da zirvedeki ekiple eşleşiyorsun savaşlarda ilkler bize denk geliyor
-
selam beyler, 3 günlük aradan sonra ben geldim
NL'de de Türk ekiplerini çoğaltmamız lazım, orada yetersiz kalmışız -
@ppsikologg_nl
Aynen bir şeyler yapmak lazım değil mi? -
@irkçinl_nl said in Ekiple İlgili Sohbet:
@ppsikologg_nl
Aynen bir şeyler yapmak lazım değil mi?aynen öyle orayı da fethetmek gerek
-
@ofmanager_ Türkiye bitti oraya gidin
-
@sra1914 said in Ekiple İlgili Sohbet:
@ofmanager_ Türkiye bitti oraya gidin
World versiyonunda zaten Türk ekipleri hakim Hollanda versiyonunda da neden hakim olmayalım bu işi biz Türk ekipleri güzel yapıyoruz bence