Ekiple İlgili Sohbet
-
@turkaskeri75 hepimiz oyunda menajeriz 80. ile 10.sırada bulunan menajerleri değerlendirirsek iki menajerde iyidir, bunu oyundaki herkes bilir. Top 100 de bulunan menajerlerin birbirinden farkı olacağını düşünmüyorum. Top 100 oyunun en iyilerini ifade ettiği için sıralamaya veya menajere takılmaya gerek yok
-
-
@sabit-mamedov UgurLar Sabit .
-
@karabakh-is-our Çox sağ ol, Seymur.
-
This post is deleted!
-
@neftimur said in Ekiple İlgili Sohbet:
Biraz geç oldu beyler teessüf ederim!
@Hestera @josejay1914 @richeartselcuk_sen @yaylaronie @Sosyokrat @CnytAkn @tayfun_o7 @Rensjem @SirMKK @kapon26 @MustafaKaya19o5 @dgr2016 @proser55 @mohamed-ahmed-radwan @mauro-nuno-santos-cruz @hüseyin171717 @apo16cimbom @sametsancak @VI33DAL @sa3d-elzohery @mohamed-elshaer-mcll @cemalekremoguz @Ysfmrcan @Minikismail @CihatÇetinkaya @muhammedselcuk
Tebrik Ederiz! -TeknoRed
-
@mehmetcetintd tebrik ederiz !
-
TOP-100 | BAZI EKİP İSTATİSTİKLERİ
-
@mehmetcetintd Eline sağlık guzel tablo guncellemeler oldukça yayinlamani bekliyoruz ilgi cekici bir calisma
-
SON GÜNCELLEME: Nisan 11, 22.15 (UTC+3.00)
-
SON GÜNCELLEME: Nisan 11, 22.15 (UTC+3.00)
-
SON GÜNCELLEME: Nisan 18, 13.35 (UTC+3.00)
-
@mehmetcetintd bunun için baya uğraşıyorsunuz galiba emeğinize sağlık güzel olmuş
-
@OSMSüperMenajer @53kenan53 Sadece ben 1 ve besagno_31 adlı menajerlerinizi savaşta illegal transfer vs durumlarından dolayı şikayet etmediğimizi belirtmek isterim. Üyelerim savaşlarda ekip içi transferin serbest olduğunu bilir, hatta ekip içi transferleri savaşlarda biz de yapmaktayız. Siz de görmüşsünüzdür. Ki zaten savaş daha yakın başladı, siz de bilirsiniz ki raporlar hemen yanıtlanamıyor
Bir yanlışlık mı oldu acaba diye de tek tek savaştaki üyelerime sordum, üyelerimden hiç biri şikayette bulunmamıştır. Bu açıklamayı da bizim ekibimizin adını forumlara taşıdığınız için, zan altında kalmamak için yapma gereği duydum. Dilerseniz üyelerinizin diğer liglerde birlikte olup olmadıklarına vs. onları inceleyip araştırabilirsiniz hocam. Destek ekibimiz de size gerekli açıklamayı yapacaktır. İyi oyunlar.
-
@ofmanager_ merhaba kardeşim savaştaki arkadaşlarımız ilegal transferden dolayı ban yemişler HAKSIZ YERE tabiki bu işin peşini bırakmak gibi bir niyetimiz yok ekip savaşlarındaki transferler serbest dendi defalarca bu sadece bizim ekibin başına gelmiyor başka ekiplerinde başına geldi bilmeden sende kalkipta multi hesap deme attığın iftiranın altında siz kalırsınız.
-
@osmsüpermenajer Biz şikayet etmediğimizi tekrar söylüyorum. Etsek ettiğimizi belirtirim hocam. İlla savaşta oldu da diyorsanız da kendi üyeleriniz kendi kendinizi edecek değilsinizdir herhalde Ama biz etmedik. Multihesap olduğunu da söylemedim. Bunu nereden çıkardınız. Ben görmeden konuşmam, öyle bir zanda da bırakmak istemem kimseyi. Ekibimi de lütfen zan altında bırakmayın, destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. Tekrar iyi oyunlar.
-
@ofmanager_ pardon kardeşim altta multi kullanmayın yazıyor ya ordan yanlış anladım bukusura bakma.