STSL Lefter Küçükandonyadis Sezonu (18-19)
-
@TekTemas biz de galatasaray için ölürüz boşuna ekibimizin ismini galatasaray team yapmadık galatasaray ismini daha iyi yerlere çıkarmak için ve dünyada tanıtmak için yapıyoruz
-
Ramo30005 adlı hesabım ceza yedi o yüzden yeni hesabım bu aynı kişiyim yanlışlık olmasın bir de multi olduğumu zannetmesin kimse ceza yemek istemiyorum
-
Tarihi bir maç oldu 3-3 Uzun süre hafızalardan silinmez.
-
Yıldırım demirörenin istifası tüm Türk futbol kamuoyuna hayırlı olsun
-
Yaşayıp göreceğiz artık
-
@sULtAn-çER mutlu oldum iyi oldu istifa etmesi görevini yerine getiremiyordu bence her konuda
-
Quaresma gider mi
-
Trabzonspor olarak tüm bu sakatlık ve transfer cezasına rağmen ligi 4.sırada bitirmek bizim için çok iyi olacaktır.Umarım sene sonuna kadar kaza bela yaşamayız ligi 4.sırada bitirip avrupa ligine katılma hakkını kazanırız
-
Trabzonspor geçmiş senelere bakınca bu sene iyi oynuyor ve daha da önemlisi alt yapıya önem veriyor artık diğer büyük takımların da alt yapıya daha fazla önem vermesi lazım
-
Oynanan oyunda Ünal Hoca'nın etkisi çok büyük bu kadar sorun sıkıntı arasında takımı iyi taşıdı.Ümraniyespor maçı sürpriz oldu bizim için kupada finale çıksak çok iyi olabilirdi
-
Pazar günü oynanacak derbi hakkında yorumlarınız nedir
-
@gs-ramo-1905 Galatasaray artık yener diye düşünüyorum
-
@SRA1914 Sercan abi Fenerbahçe derbilerde farklı oynuyor ben beraberlik derim bir de bizim 2 defans oyuncumuz da cezalı