ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@sexafonn Ne yapalım peki  
- 
@sexafonn Ne yapalım peki  @revengeiscoming gel whatsapp badi sen.Boşver bunları.  
- 
@ofmanager_ Aleyküm selam abi nasılsın 
- 
@ofmanager_ Aleyküm selam abi nasılsın @gs-ramo-1905 iyiyim şükür Ramazan'ım sen nasılsın  
- 
Sağol abi ben de iyiyim ekibe yeni menajerler katılmış galiba @SEXAFONN  zaten @RevengeisComing önceden katılmıştı zaten @RevengeisComing önceden katılmıştı Yeni ekiplerinde fatih abi ye önceden başarılar dilemiştim @SEXAFONN  Sana da başarılar dilerim Yeni ekiplerinde fatih abi ye önceden başarılar dilemiştim @SEXAFONN  Sana da başarılar dilerim
- 
@zicoonurakbulut Menajerler Ligi İsmi Ama baştan girmen gerekli 4 maç yapılıyor yenilen eleniyor.    @osmsüpermenajer said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: @zicoonurakbulut Menajerler Ligi İsmi Ama baştan girmen gerekli 4 maç yapılıyor yenilen eleniyor.     Daha zaman var elenende girebilir tekrar 4 hafta boyunca. 
- 
@mehmetcetintd çok teşekkür ederim kardeşim bundan sonra Wolfsenburg luyuz  bide defansta 76 lık yakışıklı arkadaşı forvet oynatın  gol kralı olnassa hesabını bana sorun bide defansta 76 lık yakışıklı arkadaşı forvet oynatın  gol kralı olnassa hesabını bana sorun  @sultan-çer Allah'tan yenilmedim.     
- 
CÜNEYT AKIN Varsa her zaman önde baslarsin  bu arada defansif orta saha ve gucude yukseltmedim 80 bu arada defansif orta saha ve gucude yukseltmedim 80 

@cnytakn 
 -Menajer oldum
 -Staff oldum
 -Golcü de oldum
 -Asistte yaptım
 -Sarı kartı da yedim
 --Kaldı kırmızı kart diyonKırmızı kartsız bitmemeli bu 
- 
@cnytakn 
 -Menajer oldum
 -Staff oldum
 -Golcü de oldum
 -Asistte yaptım
 -Sarı kartı da yedim
 --Kaldı kırmızı kart diyonKırmızı kartsız bitmemeli bu @gs_metecan Bana kirmizi çıkartmak icin VAR a gitmesi lazim  ️ ️
- 
@gs_metecan Bana kirmizi çıkartmak icin VAR a gitmesi lazim  ️ ️@cnytakn VAR dan da çıkmaz ki sana kırmızı kart 
- 
@gs_metecan Bana kirmizi çıkartmak icin VAR a gitmesi lazim  ️ ️@cnytakn Finalde Rakibiz Cüneyt  
- 
@cnytakn Finalde Rakibiz Cüneyt  @osmsüpermenajer Kampsiz dostca bir müdahale olacak o zaman  
- 
@cnytakn VAR dan da çıkmaz ki sana kırmızı kart @gs_metecan Cok istiyorsan yeriz kirmizi  
- 
@osmsüpermenajer Kampsiz dostca bir müdahale olacak o zaman  @cnytakn Aynen Cüneyt Dostca Mücadele Olsun  
- 
@gs_metecan Cok istiyorsan yeriz kirmizi  @cnytakn VAR istemeden ben çok ta istesem olmaz.VAR önemli 
- 
CÜNEYT AKIN Varsa her zaman önde baslarsin  bu arada defansif orta saha ve gucude yukseltmedim 80 bu arada defansif orta saha ve gucude yukseltmedim 80 

@cnytakn said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: CÜNEYT AKIN Varsa her zaman önde baslarsin  bu arada defansif orta saha ve gucude yukseltmedim 80 bu arada defansif orta saha ve gucude yukseltmedim 80 

Tebrikler    
- 
Sağol abi ben de iyiyim ekibe yeni menajerler katılmış galiba @SEXAFONN  zaten @RevengeisComing önceden katılmıştı zaten @RevengeisComing önceden katılmıştı Yeni ekiplerinde fatih abi ye önceden başarılar dilemiştim @SEXAFONN  Sana da başarılar dilerim Yeni ekiplerinde fatih abi ye önceden başarılar dilemiştim @SEXAFONN  Sana da başarılar dilerim@gs-ramo-1905 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: Sağol abi ben de iyiyim ekibe yeni menajerler katılmış galiba @SEXAFONN  zaten @RevengeisComing önceden katılmıştı zaten @RevengeisComing önceden katılmıştı Yeni ekiplerinde fatih abi ye önceden başarılar dilemiştim @SEXAFONN  Sana da başarılar dilerim Yeni ekiplerinde fatih abi ye önceden başarılar dilemiştim @SEXAFONN  Sana da başarılar dilerimAynen kardeşim, yeni arkadaşlarımızla daha da güçlenerek devam ediyoruz inşallah  Teşekkür ederim iyi dileklerin için Teşekkür ederim iyi dileklerin için 
- 

@cnytakn ehehehehehehe