ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@cnytakn Finalde Rakibiz Cüneyt  @osmsüpermenajer Kampsiz dostca bir müdahale olacak o zaman  
- 
@cnytakn VAR dan da çıkmaz ki sana kırmızı kart @gs_metecan Cok istiyorsan yeriz kirmizi  
- 
@osmsüpermenajer Kampsiz dostca bir müdahale olacak o zaman  @cnytakn Aynen Cüneyt Dostca Mücadele Olsun  
- 
@gs_metecan Cok istiyorsan yeriz kirmizi  @cnytakn VAR istemeden ben çok ta istesem olmaz.VAR önemli 
- 
CÜNEYT AKIN Varsa her zaman önde baslarsin  bu arada defansif orta saha ve gucude yukseltmedim 80 bu arada defansif orta saha ve gucude yukseltmedim 80 

@cnytakn said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: CÜNEYT AKIN Varsa her zaman önde baslarsin  bu arada defansif orta saha ve gucude yukseltmedim 80 bu arada defansif orta saha ve gucude yukseltmedim 80 

Tebrikler    
- 
Sağol abi ben de iyiyim ekibe yeni menajerler katılmış galiba @SEXAFONN  zaten @RevengeisComing önceden katılmıştı zaten @RevengeisComing önceden katılmıştı Yeni ekiplerinde fatih abi ye önceden başarılar dilemiştim @SEXAFONN  Sana da başarılar dilerim Yeni ekiplerinde fatih abi ye önceden başarılar dilemiştim @SEXAFONN  Sana da başarılar dilerim@gs-ramo-1905 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: Sağol abi ben de iyiyim ekibe yeni menajerler katılmış galiba @SEXAFONN  zaten @RevengeisComing önceden katılmıştı zaten @RevengeisComing önceden katılmıştı Yeni ekiplerinde fatih abi ye önceden başarılar dilemiştim @SEXAFONN  Sana da başarılar dilerim Yeni ekiplerinde fatih abi ye önceden başarılar dilemiştim @SEXAFONN  Sana da başarılar dilerimAynen kardeşim, yeni arkadaşlarımızla daha da güçlenerek devam ediyoruz inşallah  Teşekkür ederim iyi dileklerin için Teşekkür ederim iyi dileklerin için 
- 
CÜNEYT AKIN Varsa her zaman önde baslarsin  bu arada defansif orta saha ve gucude yukseltmedim 80 bu arada defansif orta saha ve gucude yukseltmedim 80 

@cnytakn ehehehehehehe   
- 
Sağol abi ben de iyiyim ekibe yeni menajerler katılmış galiba @SEXAFONN  zaten @RevengeisComing önceden katılmıştı zaten @RevengeisComing önceden katılmıştı Yeni ekiplerinde fatih abi ye önceden başarılar dilemiştim @SEXAFONN  Sana da başarılar dilerim Yeni ekiplerinde fatih abi ye önceden başarılar dilemiştim @SEXAFONN  Sana da başarılar dilerim@gs-ramo-1905 sağol ramazan hocam   
- 
Herkese hayırlı geceler 
- 
@osmsüpermenajer Guzel mücadele tebrikler   
- 
@osmsüpermenajer Guzel mücadele tebrikler   @cnytakn Bende Seni Tebrik Ederim Cüneyt Güzel Mücadele Oldu.  
- 
Güzel ve mutlu hafta sonları dilerim  
- 
This post is deleted!
- 
Ayrıca hepinizin Berat Kandili mübarek olsun  
- 
Ayrıca hepinizin Berat Kandili mübarek olsun  @gs-ramo-1905 hayırlı kandiller kardeşimm  
- 
hayırlı kandiller arkadaşlar. 
- 
Hayırlı geceler 
- 
@Archaeologistci Hayırlı günler yazayım ben de