ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
Selamun aleyküm @zicoonurakbulut aleyküm selam kardeşim 
- 
yarın ders yok gece takılması yapıyorum senden ne var ne yok 
- 
@1gizemli reis harbi çalışıyor galiba. kıyamet günü yaklaştı sanırım iyice  @ofmanager_ çalışsın doktor olup bize baksın  dokunmayalım ona bugun dokunmayalım ona bugun
- 
@zicoonurakbulut said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: yarın ders yok gece takılması yapıyorum senden ne var ne yok benim sabah dersim var  @1gizemli said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: @ofmanager_ çalışsın doktor olup bize baksın  dokunmayalım ona bugun dokunmayalım ona bugunadaşıma mı? o şimdi bence ders çalışmıyordur hocaya kızıyordur bu konular ne diye  
- 
@1gizemli @ofmanager_ Hakket çalışıyordum ama kulağım çınladı    
- 
al işte dayanamadı geldi  forumsuz yarım saat kalabiliyor. buraya bağımlı olmuş forumsuz yarım saat kalabiliyor. buraya bağımlı olmuş   
- 
al işte dayanamadı geldi  forumsuz yarım saat kalabiliyor. buraya bağımlı olmuş forumsuz yarım saat kalabiliyor. buraya bağımlı olmuş   @ofmanager_    Gidiyorum merak etmeyin daha çok işim var Gidiyorum merak etmeyin daha çok işim var 
- 
@ofmanager_    Gidiyorum merak etmeyin daha çok işim var Gidiyorum merak etmeyin daha çok işim var @revengeiscoming kolay gelsin sinyor  
- 
@ofmanager_    Gidiyorum merak etmeyin daha çok işim var Gidiyorum merak etmeyin daha çok işim var @revengeiscoming kolay geldin qrall 
- 
@zicoonurakbulut said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: yarın ders yok gece takılması yapıyorum senden ne var ne yok benim sabah dersim var  @1gizemli said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: @ofmanager_ çalışsın doktor olup bize baksın  dokunmayalım ona bugun dokunmayalım ona bugunadaşıma mı? o şimdi bence ders çalışmıyordur hocaya kızıyordur bu konular ne diye  @ofmanager_ kızmıyorsa bir sıkıntı vardır zaten  
- 
@ofmanager_ kızmıyorsa bir sıkıntı vardır zaten  @1gizemli said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: @ofmanager_ kızmıyorsa bir sıkıntı vardır zaten  @1gizemli Kara vicdanlı hoca.....  
- 
@1gizemli said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: @ofmanager_ kızmıyorsa bir sıkıntı vardır zaten  @1gizemli Kara vicdanlı hoca.....  @revengeiscoming böyle dediğine göre daha önce çok canlar yakmış  
- 
@revengeiscoming böyle dediğine göre daha önce çok canlar yakmış  @1gizemli Ben ona daha neler neler diyorum da ortam müsait değil  
- 
@1gizemli Ben ona daha neler neler diyorum da ortam müsait değil  @revengeiscoming aradan benimkileri de çıkar qrall  
- 
@revengeiscoming aradan benimkileri de çıkar qrall  @1gizemli ayıpsınn kral  
- 
Hayırlı geceler cümleten arkadaşlar 
- 
Hayırlı geceler cümleten arkadaşlar @ofmanager_ said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: Hayırlı geceler cümleten arkadaşlar  Hayırlı geceler sayın CEO. Hayırlı geceler sayın CEO. 
- 
@ofmanager_ said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ: Hayırlı geceler cümleten arkadaşlar  Hayırlı geceler sayın CEO. Hayırlı geceler sayın CEO. @revengeiscoming  eyvallah miraderim eyvallah miraderim   
- 
Hayırlı geceler cümleten arkadaşlar @ofmanager_ iyi geceler kardeşim 
- 
@ofmanager_ iyi geceler kardeşim