ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Herkese Hayırlı Ramazanlar.
-
Her kim Ramazan'ın başlangıcında müslüman kardeşini bir Ramazan'ı daha gördüğü için tebrik ederse ALLAH ona cehennem ateşini haram kılar.
Sahabeler Ramazan ayına helalleşerek girerlermiş ki oruçları kabul olsun.RAMAZANI-I ŞERİFİNİZ MÜBAREK OLSUN.HAKKINIZI HELAL EDİN. -
@aymakmm said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Her kim Ramazan'ın başlangıcında müslüman kardeşini bir Ramazan'ı daha gördüğü için tebrik ederse ALLAH ona cehennem ateşini haram kılar.
Sahabeler Ramazan ayına helalleşerek girerlermiş ki oruçları kabul olsun.RAMAZANI-I ŞERİFİNİZ MÜBAREK OLSUN.HAKKINIZI HELAL EDİN.@GS_METECAN @aymakmm @SEXAFONN Hayırlı Ramazanlar, hayırlı sahurlar o zaman
-
@ofmanager_ Hayırli ramazanlar kanka
@RevengeisComing
@1gizemli
@SRA1914 -
Selamunaleyküm
-
@gs_metecan aleyküm selam abicim
-
@gs_metecan Ve Aleykümselam kardeşim
-
İyi Günler
-
hayirli cumalar,hayirli ramazanlar.
-
Selamun aleykum, nasılsınız?
-
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Hayırlı geceler.
-
Aleykümselam. Hayırlı geceler
-
Selamünaleyküm hayırlı ramazanlar hayirli haftasonlari TURKUAZ ANADOLU ekibinden dün iki arkadaşımıza verilmiş olan süresiz uzaklaştırma sebebinin illegal transfer olduğu cevabı aliniyor...ekip savaşlarında bilindiği üzere transfer konusunda herhangi bir kısıtlamanın olmadığını bu oyunu oynayan tüm menejerler bilir bu yüzdendir ki yapılan bir haksızlıktır besagno_31 ve sadece ben 1 kullanıcı isimleri olan iki arkadaşımıza karşı gelen ilk bilgilendirmelerde yabancı görevli arkadaşların bu süresiz uzaklaştırmayı verdiği yönündedir Türkiye de sorumlu olan tüm arkadaşlardan bu konuda yardım talep etmekteyiz burada bir haksızlık vardır lütfen bu haksızlığın önüne geçelim ayrıca tüm Türk ekipleri ve menejerlerinde bu konuda desteklerini bekliyoruz şimdiden herkese teşekkürler en kısa sürede yetkili ağızlardan mutlaka bilgilendirme gelecektir diye düşünüyorum
-
Ortada bir yanlışlık olduğu belli umarız en kısa zamanda hata düzeltilir gecmiş olsun tekrardan @53kenan53
-
@OSMSüperMenajer Geçmiş olsun. Umarız en kısa sürede hak yerini bulur
-
@mehmetcetintd teşekkürler hesaplar geri açıldı lakin zararımızın telafisini talep ettik geri hesapların ekip savaşına döndürülmesini.
-
@ayrinmenn teşekkürler.