Yeni Yıl Ligi'nin Kaldırılması.
-
Merhabalar. Güncelleme ile OSM'de tüm takımların hedeflerinin-kadro değerlerinin aynı olduğu ve transferin yapılabildiği tek lig olan Yeni Yıl Ligi kapatılmış. Bizim gibi transfer ile takımı geliştirmeyi seven ekipler ve menajerler arkadaşlarıyla eşit-adil bir lig olması açısından burayı kullanıyordu. Bu ligin geri gelmesi bizleri transfersiz zevk vermeyen nostalji ligine muhtaç etmez, tekrar geri gelirse sevinirim Takım hedefleri-kadro değeri aynı ve transfer açık olan başka lig yok bildiğim kadarıyla.
-
@ofmanager_ Olumlu
-
Olumlu adı öyle olmasa da eşit takımların bulunduğu ve transferin açık olduğu bir lig şart.
-
Tekrardan aynı ligin gelmesindense aynı özelliklerde benzer bir ligin getirilmesine olumluyum
-
Bunların yerine kaldırılan Fantezi Ligi geri eklenirse daha iyi olur. Oyun sana 150M para veriyor belli sayıda oyuncu almak şartıyla kendi kadronu kuruyorsun. Hem kendi kadron hem de herkesin kadro değeri eşit olmuş oluyor. Fantezi Ligi yeniden eklensin oyuna.
-
olumlu
-
bence gerek yok
-
Yeni yıl ligi veya Fantezi ligi aynı şekil geri gelebilir yahut Devler Ligi diye yepyeni bir lig oluşturulabilir. Bu lig Avrupanın en büyük takımlarının eşit kadro değerine getirilerek yapılsa olabilir.
Ligin genel özellikleri şöyle olabilir:
Kadro Değeri eşit,
Hedefler eşit (atıyorum 12 takımlı ligde hepsi hedef 6 olmalı)
Transfer açık (bu nostalji liglerinden ayıran en önemli özellik).-Kadro değerleri dengelenebilecek en güçlü takımlar ve güncel kadro değerleri şu an oyunda aşağıdaki gibi;
1- Manchester City - 381 M
2- Barcelona - 368 M
3- Chelsea - 356 M
4- Real Madrid - 356 M
5- Juventus - 355 M
6- Liverpool - 348 M
7- Manchester United - 326 M
8- Atletico Madrid - 323 M
9- Tottenham - 320 M
10- Arsenal - 312 M
11- PSG - 310 M
12- İnter Milan - 294 M
Bu takımlar sadece öneri değişip geliştirebiliriz -
Bu fantazi ligi neden geri gelmiyor, bir türlü anlamıyorum? Yanlış bilmiyorsam Şampiyonlar Kupası diye gerçek hayattaki kupa formatını oyuna uyarlamaya çalışıyorsunuz, gayet güzel ama Fantazi Ligini geri getirmek buna göre çok daha kolay olsa gerek. Lütfen buna ileride bir el atamaz mısınız? @GalipCaliskan1907
-
@ofmanager_ said in Yeni Yıl Ligi'nin Kaldırılması.:
Yeni yıl ligi veya Fantezi ligi aynı şekil geri gelebilir yahut Devler Ligi diye yepyeni bir lig oluşturulabilir. Bu lig Avrupanın en büyük takımlarının eşit kadro değerine getirilerek yapılsa olabilir.
Ligin genel özellikleri şöyle olabilir:
Kadro Değeri eşit,
Hedefler eşit (atıyorum 12 takımlı ligde hepsi hedef 6 olmalı)
Transfer açık (bu nostalji liglerinden ayıran en önemli özellik).Dediğiniz özellikler aynı olacak şekilde benim de şöyle bir önerim var :
1.Takım= Hücumcuları çok iyi diğer mevkiler nispeten kötü bir takım
2.Takım= Orta sahaları iyi
3.Takım=Defansları iyi
4.Takım=Kalecileri çok iyi
5.Takım= 20 Yaş altı
6.Takım=30yaş üstü
7.Takım=Eşit dağıtılmış
8.Takım=40 oyunculuk bir takım(sayı değişebilir)Saçma olmuş bir takım varsa söyleyiniz. Bu ayarda bir lig bence çok güzel olacaktır...
-
aynen bekliyoruz
-
-
@ofmanager_ Öneriniz için teşekkürler