VI Turniej Narodów (WNT 2018/19)
-
@rusewicz said in VI Turniej Narodów (WNT 2018/19):
Ja dostałem obozem, więc remis to zwycięstwo dla mnie. Ponadto mam braki w obronie i pomocy, więc eksperymentowalem dziś co się oplacilo:)
-
-
-
@rusewicz said in VI Turniej Narodów (WNT 2018/19):
Ja dostałem obozem, więc remis to zwycięstwo dla mnie. Ponadto mam braki w obronie i pomocy, więc eksperymentowalem dziś co się oplacilo:)
Stworzyć coś z niczego-mistrzostwo świata
-
@Rusewicz Gratuluję
-
@borynos Jeszcze nie było dzisiejszej symulacji .
-
Niestety, 7 kolejka dla rywali:
-
Portugalczycy są naprawdę świetni, cięzko się nam z nimi gra, ale walczymy .
-
Nie będę zaśmiecał forum, więc spytam tutaj. Dlaczego nie uczestniczymy w World Sub Cup? To fajna inicjatywa, dla mnie to było świetne przetarcie przed Euro Nations, na którym zagrałem tylko przez dobre występy na WSC. Jeszcze zostało miejsce dla dwóch reprezentacji
-
@mati-colchoner Ten turniej jest rozgrywany Faktycznie szkoda że nikt się nim zainteresował.Dla kilku menago zagranie w tej imprezie byłoby dobrym sprawdzianem.
-
Zgłosiłem nas do World Sub Cup jakby ktoś się pytał. Zobaczymy czy nas wezmą jeszcze?
-
@dovco_handf Super Widzisz @Mati-Colchoner, jest szansa że zagramy w imorezce
-
@huzar-shakir Za starzy jesteśmy @Dovco_HandF Jako ostatni, ale ważne że zdążyliśmy się zapisać
-
@mati-colchoner Nie jesteśmy za starzy.Nasz czas dopiero nadchodzi
-
Kolejna remisowa, zacięta kolejka:
-
Co za ćwierćfinały! Szczęście Łukasza w karnych i pech Marcina mimo lepszych statystyk i czerwa u rywala, przegrywa mecz. W sumie: 3 naszych i 1 od nich w półfinałach .