Ekiple İlgili Sohbet
-
@revengeiscoming 1.lik için Tebrik Ederim.
-
@YusuF-ÇİRCİ @MehmetCetinTD Teşekkür ediyoruz beyler
-
@RevengeisComing Pardon @AYRINMENN yanlışlıkla size cevap vermişim.Tabi ki sizin bitmeyen başarılarınızdan bahsetmedim.Kusura bakmayın.
-
@sexafonn said in Ekiple İlgili Sohbet:
@RevengeisComing Pardon @AYRINMENN yanlışlıkla size cevap vermişim.Tabi ki sizin bitmeyen başarılarınızdan bahsetmedim.Kusura bakmayın.
komiklikte çağ açıp kapatacak seviyedesin
-
T-shirtler, yüzükler.. Akın Koçovalı'yı da bu sezon görecek miyiz.
-
TURKUAZ ANADOLU Ekibi Olarak 3.Sıraya Yükselmeyi Başardık Hedefimiz Zirveye Ulaşmak Bütün Ekip Arkadaşlarımı Canı Gönülden Tebrik Ederim Elleriniz Dert Görmesin Arkadaşlar.
-
@mehmetcetintd oyun nerelere gidiyor
-
@osmsüpermenajer tebrikler başarılarınız daim olsun
-
@osmsüpermenajer Tebrikler. Umarım 1.de olursunuz.
-
@gs_metecan Tesekkürler sizlerede başarılar.
-
@osmsüpermenajer Saolasın
-
@osmsüpermenajer Tebrikler.
-
@mehmetcetintd Tesekkürler.
-
Normalde bu tarz konuları sosyal mecralara taşımak huyum değildir ancak aslında hiç gerek duymadığım ve zorunda olmadığım bazı şeyleri açıklayacağım.
Eldekiler;
- BoT ekibinden Murat Güllü dışında kimseyi tanımıyorum.
- RED DEVILS ekibinden tek bir kişiyi dahi tanımıyorum.
- Ne TÜRK ekibi ne de Ekipler Birliği diye adlandırılan oluşumdan ne Instagram'da ne de Forum'da bahsetmedim.
Olanlar;
• Bugün RED DEVILS'in Instagram üzerinden paylaştığı bir fotoğrafa yaptığım yorumdan yola çıkarak, BoT ve RED DEVILS ekiplerini yaladığımızı düşünen bir şahıs ortaya çıktı.Önce abimiz olan BoT ekibin dağıldığını, sırada ise yeni abimiz olan RED DEVILS ekibinin olduğunu söyleyen bir şahıs..
Ben, söz konusu şahıs ile aynı karaktere sahip olmadığım için bilmeden atıp tutmayacağım. TÜRK ekibinin bilgisi dahilinde ya da değil, bu; fake hesaptan TÜRK ekibinin ve Ekipler Birliğinin propagandasını yapan şahsın açtığı konu üzerinden söylüyorum; "Bizim ne BoT'u ne RED DEVILS'ı ne de herhangi başka bir ekibi kendimize kalkan olarak görmeye ihtiyacımız olmadı, olmayacaktır. Kendileri ile herhangi bir sorunumuz da yoktur, eşleştiğimiz takdirde dostane mücadelemizi yaparız."
Bir ekibi herhangi bir olaydan dolayı tebrik etmek, onu abisi olarak görüyor anlamına gelmez.
Bu açıklamayı yapmamın tek sebebi, piyasanın çok içersinde olmadığım(ız) için hakkımızdaki fikirlerden çok haberdar olmamam(ız) ve olası mevcut bu tarz fikirlerin olgunlaşmadan önüne geçmek.
-
@mehmetcetintd Kaptan ne güzel açıklamışsın ağzına sağlık.
-
@mehmetcetintd bunlar osm türkiyenin! ucubeleri kendilerinden başka kimse ön planda olmasın kendilerinden başka kimse forumu kullanmasın hep biz hep biz diyen... ki içlerinde bir tanesi var hep bana rabbena diyen.... bunların her an ne yapacağı belli olmaz o yüzden pek takmamak gerek mehmet kardeşim