OSM Dünya Şampiyonası 2019
-
@hestera Verilen bilgileri okudum . Anladığım kadarıyla bize verilen süre zarfında organizasyona katılmak istiyorsak hile hurda yapmadan ilk 500'e girmek. Doğru anlamış mıyım ?
-
@tunahan1907duygu Diğer tarihlerde de hile yapmazsan iyi olur
-
@kaan-thk Uyarı için teşekkür ederim ancak zaten hile ile bu tür oyunlardan zevk alınmaz bence yani bundan dolayı hile yapmam.
-
Hedef ilk 8 de ama şimdilik gerideyim sanırım 35.000 civarı şu an sizlerde nedir arkadaşlar durum
-
Eleme aşaması tamamlandı. Katılma hakkı kazanan temsilcilerimizi tebrik eder, başarılar dilerim.
-
@ali̇-koç-61 yalnız çok güzel strateji kardeşim tebrik ederim 14 aralıktan sonra bitecek şekilde internacional ı ayarlamissin 11 bin kusuru kapmıssın
benim de 48 000 de kaldı bende umut yok ama inşallah ilk 8 de olursun ilk tur yataesın
-
@ali̇-koç-61 İnşallah o kupayı ülkemize ve ekibimize kazandıracaksın kral. Yanındayız.
-
@sultan-çer Turnuvaya katılım için gereken puan 35k-40k arası. Biletini ve valizini hazır tut. Davetiyen haftaya gelir))
-
@sabit-mamedov hiç boşaltmadim valizi geçen yıldan olduğu gibi duruyor
-
Turnuvada yer alan Türk menajerlerimize başarılar diliyorum. Umarım geçen yıl kıl payı kaçırdığımız kupayı bu yıl ülkemize kazandırabiliriz.
-
Mücadele edecek olan arkadaşlara başarılar
-
Turnuvada yer alan arkadaşlara başarılar dilerim...
-
Tüm menejerlere başarılar dilerim
-