OSM Taktikleri
-
@saitsait60 bende denedim ama pek verim alamadım sanırım oranları tutturamamış olabilirim . 442b, 433b, 3322, 424b, 3232 gibi taktiklerde paslı oyun kullanıyorum.
-
5 4 1 veya 5 3 2 gibi taktikleri counterlayan taktikler neler beyler yardımcı olabilirmisiniz.
-
@oyavuz10 541 e karşı 4231 . 532 ye karşı 451 dir.
diğer ayrıntıları iyi ayarlarsan maçı alırsın bence -
Arkadaşlar aslında oyuna yeni değilim fakat çok uzun zaman geçti oynamamın üzerinden ve işe yarayan sadece 433a kanatları kullan taktiğim kaldı elimde. Bol pozisyon/bol gollü (433a kanatları kullan dışında) taktiğiniz varsa detaylarıyla beraber(oranlar, forvetler orta sahaya yardım et vs. gibi) yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.
-
@gs-ramo-1905 eyw bro
-
@oyavuz10 önemli değil kardeşim iyi oyunlar
-
@t-çakıllı 3-4-3 Kanatları kullan mevkiler sabit çıkabilirsiniz. Oranları sizin deneyip kadronuza göre bir taktik oturtmanız sizin için daha iyi olacaktır. İyi Oyunlar.
-
merhaba arkadaşlar, 4-3-3 b paslı oyun taktiğini nasıl yenebilirim veya berabere kalabilirim yardımcı olabilir misiniz
-
@forever-baron 5-3-1-1 kontra. Alan savunması. Forvetler sadece atak. Orta saha defansı destekle. Defans geride kal. Ofside yok. 25-45 arası pres. Stil 30-45 arası. Tempo 65-80 arası.
-
Merhaba arkadaşlar bugün osm de önemli bir maçım var Rakibim 4-4-2 A Kanatları kullan , Alan markajı oynuyor Ben herzaman 4-3-3 A (veya B) Kanatları kullan, Alan markajı ,Tam saha baskı , Ofansif , Tek pas futbol Oynarım ama bu maçı kaybedersem şampiyonlugu kaybederim 182 Milyon kadro değeri farkı var rakibin orta sahada ve defansda ciddi forum düşüklügü var bu benim kadrom
Onunki ise bu şekilde ;(Kanatları kullan , Alan markajı)3 Eksiği doldurcağana eminim
Taktik önerilerinizi bekliyorum