OSM Taktikleri
-
@Curtis-Parker Bu garip birşey hakikatten. Bende 4-3-3'de solda visca solda Emre Belözoğlunu oynatıyorum Visca daha iyi olmasına rağmen 9 maç 1 asist emre 7 maç 5 asist 3 gol attı sanırım önündeki ve gerisindeki oyuncuların defansif/ofsansif özelliklerine bağlı
-
veya rakibin oyuncularının defansif/ofansif özelliklerine göre olabilir. mesela viscanın karşısında viscadan daha güçlü biri vardır emrenin karşısında emreden daha güçsüz birisi
-
@Leenss77 said in OSM Taktikleri:
Beyler Leipzig takımını yönetiyorum az biraz iyileştirdim takımı yarın Wolfsburg ile maçım var adam Messi yi falan satın almış. 442 paslaşarak oynuyor alan savunması yapıyor. 541 kontra atak işe yarar mı şimdiden teşekkür ederim
Riske girip 442B paslaşarak defansif çıktım 1-0 kazandım dostlarım yinede öneriler için teşekkür ederim
-
4-4-2 A oynuyorum ve karşımda benim takımın ortalama gücünün biraz aynısı oyuncuları var taktikleri şunlar
dizilişide böyle
Karşısına hangi taktiklerle cıkym ?
-
@brkthr said in OSM Taktikleri:
4-4-2 A oynuyorum ve karşımda benim takımın ortalama gücünün biraz aynısı oyuncuları var taktikleri şunlar
dizilişide böyle
Karşısına hangi taktiklerle cıkym ?
442B paslaşarak alan savunması hakeme göre agresif veya normal çık
-
Kadrom rakipten katkat iyi olduğu halde 2-1 yenebildim, @babuşthekıro ofansifliği tempoyu filan da söylesen olurmu sorun ne anlamıyorum.
-
Kadrom ligin %85 inden daha iyi bu maçlarda en azından 3-4 gol atmak istiyorum yakında güçlü takımlarla maçlarım başlayacak 4-5 maç üst üste güçlü rakipler gelecek fikstür çok zor. Ben bu takımlarda zorlanırsam onlara karşı ne yapıcam
-
Ofsansif veya Rakip çok ezikse Yüklen yapabilirsin bu dediğin form durumuyla alakalı form durumun iyiyse senden iyi takımları da yenebilirsin
-
Dostlarım yarın Chelsea ile birincilik maçım var benim için çok önemli 433B paslaşarak alan savunması ofsayt tak. açık oynuyor kadrom onunkine göre 3-4 tık daha iyi nasıl bir taktikle çıkayım?
-
4-3-3'ün karşıtı 4-4-2 veya 4-2-3-1'dir fakat kadron onunkinden iyiyse 4-3-3A paşlaraşarak ofsayt taktiği açık alan savunması dengeli-ofansif oynayabilirsin. kesin kazanmak için de çok agresif oyna derim
-
451 in karşı taktiği nedir
-
4-5-1 taktiğine karşı kesinlikle 4-2-3-1 çıkmalısın bu benim şahsi görüşüm..
-
Ligde 16. haftadayız lig 4.süyüm ve 1. fenerbahçe ile maçım var 4-3-3A Paslaşarak ofsayt takiği açık oynuyor ve kadrosu benim 2 buçuk katım bundan önce bir maç daha yapmıştık ve şans eseri 1-0 kaybetmiştim bunu nasıl kazanırım? şans eseri dediğim onun sahasında %23 benim sahamda %27 oyun vardı Beyler cevap verirseniz çok sevinirim.
-
@OMEROZCAN32 büyük ihtimal alacağı için 5 li defans yapmanı tavsiye ederim ve kontro atak yap ve taktik değerlerini üçünü de 79 yap . bol şans
-
@babuşthekıro usta kadron baya düşük ise 5 li defans yapmanı tavsiye ederim ve kontra atak kullan. bol şans...
-
4-4-2 ile 2-0 kaybettim
-
Chelsea kariyerimde yarın lider Arsenalla maçım var. Aramızda 5 puan var ve averajımız eşit. Kendisinin kadrosu benimkinden 10 milyon civarında değerli ve beklerinin ve kanatlarının listede olmasıyla anladığım kadarıyla 4-3-3 B oynuyor. Son maçını zar zor kazanmış anladığım kadarıyla form durumu düşüktür. Ben 4-5-1 çıkıyım diyorum çok agresif paslaşarak ofansif oynayım diyorum bu maç önemli alır mıyım
-
@babuşthekıro hakeme dikkat et kırmızı ise sert yapma
-
4-3-3 A Kontra oynayan bir takıma karşı ne oynamalıyım?Kadrosu benimkinin 1 tık üstünde ve kesin galibiyrt almam gerek
-
4-5-1 kontra atak alan savunması hakeme göre agrwsif çok agresif sadece atak forveti destekle geride kal yap 1 tık dediğin birkaç milyonsa denemedim ama hem türk hem yabancı forumlarla 4-3-3'e karşı iyi olduğu söyleniyor