OSM Dünya Şampiyonası 2019
- 
Üst tura çıkan, çıkmayan tüm temsilcilerimize tebrikler.  Umarım finale çıkma yolunda daha başarılı bir lig dönemi geçirir herkes. Umarım finale çıkma yolunda daha başarılı bir lig dönemi geçirir herkes.
- 
En iyi 4. olarak çıkmaya hak kazandığım için mutluyum,emekler boşa gitmemiş oldu tüm arkadaşlara başarılar dilerim. @cnytakn Tebrik ederim kardeşim harikasın. 
- 
Yarı finalde mücadele edecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. 
- 

- 
@ali̇-koç-61 Güzel tablo olmuş. Tebrikler. Bir sonraki tur da oynama hakkı kazanmış arkadaşları da tebrik ederim. Bir üst turda hepinize başarılar.      
- 
@ali̇-koç-61 Şampiyon sen olursan tasarımını ben yapıcam.    
- 

- 
@ali̇-koç-61 Çok iyi tasarım. Tebrikler. 
- 
 Zirvede bizim çocukları görmek harika.  @MustafaKaya19o5 @CnytAkn  ve 2. grup finalistimiz @Hestera yolunuz açık olsun, tebrikler. @MustafaKaya19o5 @CnytAkn  ve 2. grup finalistimiz @Hestera yolunuz açık olsun, tebrikler.   
- 
 Zirvede bizim çocukları görmek harika.  @MustafaKaya19o5 @CnytAkn  ve 2. grup finalistimiz @Hestera yolunuz açık olsun, tebrikler. @MustafaKaya19o5 @CnytAkn  ve 2. grup finalistimiz @Hestera yolunuz açık olsun, tebrikler.   @ALİ-KOÇ-61 sağolasın kardeşim, hakkında hayırlısı olsun. 
- 
@ALİ-KOÇ-61 Teşekkürler Ali, finalde mücadele edecek arkadaşlarıma başarılar diliyorum, kupa Türkiye'ye gelecek inşallah.      
- 
Bugün başlamış olan wc finalindeki 3 temsilcimize başarılar diliyorum kupayı eve getirsiniz inşallah  

Türkiye de olsun
 Türkiye de olsun