UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi
-
@mrtgll33 Aynen kadro yetersiz değil ama dun 12 maçta sadece 3 gol yiyen juve ye 1 maçta 4 gol atan harika bir Real Madrid vardı
-
@cassano90 aynen buffonun yerine yeni bir soluk gelmesi lazım juveye onun dışında orta sahaya güzel takviyeler yapaması lazım alternatif sıfır bir de reale bak adamlarda yedek James gerisini sen düşün kadro dominantlığı çok yüksek madridin
-
@mrtgll33 abi ben seni juve diye biliyorum başkasiyla karistirdim herhalde
-
@mrtgll33 ya demek istediğim şu juveyi finale taşıyan savunma hattı. ama orta sahası juvenin çöp. forvet hattı yeterli bir seviyede ama juve gibi 5-6 yıldır ligde üst üste şampiyon olan bir takım ve şampiyonlar liginde finale kadar gelebilen bir takımın orta sahası bu kadar zayıf olmamalı. orta sahaya yaptıkları transferler anca kendi liglerinde başarılı oluyorlar. pjanicle cuadrado ile real madrid gibi bir takıma diş geçiremezler. ama 4-1 lik bir skor da beklemiyordum ben açıkçası. buffon ile sözleşme uzatılıp yedek kaleci olarak bırakılıp yeni genç bir kaleci alınıp buffonun onu beslemesi mantıklı olabilir. veya kulüp de zaten yeteri kadar gelir var bomba gibi transfer yapabilecek gelirleri var adamların.
-
Abi Pjanic kötü oyuncu mu. Koy Madrid'e sırıtmaz. Khedira var ayrıca. Dybala zaten önlerinde oynuyo. Barzagli stoper gibi değil çapa önlibero gibi oynayan bi adam. Arkada Asamoah'la Marchisio var ki Marchisio sakatlık yaşamasa Juve'nin bel kemiklerinden biri. Bu ortasaha Barcelona'yı duman etti. Bence finalde kaybetmelerinin tek nedeni mental sorun yaşamaları. İkinci golü yiyince patır patır döküldü takım. İki gol yemeye alışmamış çünkü. Finale favori olarak gelen takım bana göre Juventus'tu. Nasip değilmiş.
-
Umarım çıkabiliriz gruptan.
-
Çıkamayabiliriz.
-
Galatasaraya başarılar dilerim. Umarım ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler. Önemli olan inanmaktır. İnandıktan sonra gerisi kolay ... -
Umarım bugün gruptaki ilk maçımıza galibiyetle başlarız. Başarılar Galatasaray...
-
İLK 11'LER:
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Nzonzi, Donk, Seri, Belhanda, Ryan Babel, Falcao
PSG: Navas, Meunier, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat, Marquinhos, Verrati, Gueye, Sarabia, Di Maria, Icardi
Başarılar dilerim bakalım ne olacak ?
-
Geçen sene tüm sezon boyunca ne yapıp edip avrupaya gidelim demiştim.Sonuç olarak da avrupa liginde gruplara kaldık lakin hoca ve yönetim olarak grupları hiç sallamadık.Bunu neden böyle yaptık hiç anlamıyorum.Basel-Getafe-Krosnadar grubundan çıkabilirdik en azından daha fazla puan alabilirdik ama avrupa ligini rotasyon olarak kullandık.Prestij açısından gruptan çıkmak iyi olabilirdi
-
Vefadan sivasspor bol şanslar onları zorlayabileceğini düşündüğüm grupta villereal diğerlerini inşallah tekte tek alıcak. Medipol ölüm grubuna düştü Lepzing, psg, united elenmezse artık başakşehiri tutacağım ama inşallah Bi Avrupa ligine düşmeye hak kazansa iyi olur
-
Bu konu uzun zamandir akti̇f değİldi̇r. Kapatilacağina İnaniyorum.
-
@André2023xD hepsine aynı yorumu yazmayın.
-