Lige Alım Başlığı
-
@Sultangazililer1 Bir gece ansızın gelir, krallığınızı imparatorluğuma katarım.(F.S.M):)
wrote on 20 Dec 2016, 20:13 last edited by@F.S.M.0.13
abi yine gol attın bu arada muhabbeti yanlış yerde yaptık kusura bakmayın arkadaşlar
-
@F.S.M.0.13
abi yine gol attın bu arada muhabbeti yanlış yerde yaptık kusura bakmayın arkadaşlar
wrote on 20 Dec 2016, 20:14 last edited by@Sultangazililer1 aynen konu yeri yanlış hadi sohbete
-
1 Ocak'ta Ekip ligi açıcaz forumu takip eden mücadeleyi seven menajerleride bekliyorum hangi ligi acıcagımız şuan net değil talebe baglı ama 18 yada 24 takımlı takımlı lig düşünüyoruz katılmak isteyenler bana mesaj atabilir.
wrote on 20 Dec 2016, 20:46 last edited by@Sultangazililer1 said in Lige Alım Başlığı:
1 Ocak'ta Ekip ligi açıcaz forumu takip eden mücadeleyi seven menajerleride bekliyorum hangi ligi acıcagımız şuan net değil talebe baglı ama 18 yada 24 takımlı takımlı lig düşünüyoruz katılmak isteyenler bana mesaj atabilir.
-
wrote on 22 Dec 2016, 19:10 last edited by
-
Lig: Mısır
Hazırlık günü: 1
ligde boş takım sayısı: 12
Rekabeti ve mücadeleyi seven aktif menajerleri bekliyorum.
wrote on 23 Dec 2016, 22:18 last edited by@Bayram-Karakuş said in Lige Alım Başlığı:
Lig: Mısır
Hazırlık günü: 2
ligde boş takım sayısı: 5
Rekabeti ve mücadeleyi seven aktif menajerleri bekliyorum.
-
wrote on 27 Dec 2016, 08:47 last edited by
Lig : Türkiye Ligi
Lig Adı : ILGIN KYK LİGİ
Hafta : Hazırlık haftası (82 Saat var)7 Takım boşta ve bunlar;
Çaykur Rizespor - Adanaspor - Gaziantepspor - Gençlerbirliği - Kayserispor - Alanyaspor - Karabükspor
-
wrote on 30 Dec 2016, 16:13 last edited by
01.01.2017 Pazar akşamı ekip ligimizi oluşturacağım. Ekip ligi Sudan olacak ve takımlar kura sonucu ekipteki arkadaşlara dağıtıldı.
Al-Ahli Khartoum takımı (hedef 4) kura sonucu boşta kaldı.
Lige gelmek isteyen aktif olacak ve istifa etmeyecek olan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.
Not: Özel antrenman ve zamanlayıcı kapalı olacaktır. -
wrote on 1 Jan 2017, 18:32 last edited by
-
wrote on 12 Jan 2017, 21:26 last edited by
@Koca-Buğday https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/187/ekibe-alım-başlığı/40
Ekibe alım başlığını kullanabilirsiniz
-
wrote on 13 Jan 2017, 13:14 last edited by
@Koca-Buğday Hitap şekliniz çok absürt lütfen dikkat ediniz, ayrıca burası lige alım başlığı belirli kurallar var attığım linke yazılması gerektiğini belirttim sadece.
-
Lig : İtalya Ligi
Lig Adı : RC & CP16 - Italy
Hafta : Hazırlık 1İnter ve Milan dışındaki bütün takımlar boştur.
Not : Antrenman kampları kapalıdır.
-
wrote on 16 Jan 2017, 07:57 last edited by
-
POLONYA LİGİ
LİG NO: 28215215
HAZIRLIK GÜNÜ 3
16 TAKIMIN 8 İ DOLU
ONLİNE ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ
BENDEN BAŞKA TÜRK YOK LİGDE GELİRSENİZ SEVİNİRİM
-
Menajer ismim imsame
hilesiz oynayacak arkadaşlar türiye 2. ligi açtık. bekleriz. Menejer isinden arkddaşlık talep edebilirsiiz.
-
Menajer ismim imsame
hilesiz oynayacak arkadaşlar türiye 2. ligi açtık. bekleriz. Menejer isinden arkddaşlık talep edebilirsiiz.
-
wrote on 27 Jan 2017, 18:23 last edited by
Lig: İngiltere Premier
Lig moderatörü: osm
Lig Haftası: 11
Uygun kulüp sayısı: 18Lig benim değil fakat çoğu takım boş ve daha pek ilerlememiş gelecek varsa chelsea ve arsenal dışında boş.
-
-
wrote on 28 Jan 2017, 08:36 last edited byThis post is deleted!
-
Lig : İtalya Ligi
Lig Adı : RC & CP16 - Italy
Hafta : Hazırlık 1İnter ve Milan dışındaki bütün takımlar boştur.
Not : Antrenman kampları kapalıdır.
wrote on 28 Jan 2017, 08:37 last edited by@RevengeisComing geliyorum ama özel kabul eder misin?
-
wrote on 28 Jan 2017, 09:18 last edited by
Lig: Nostalji Kupası A
Lig moderatörü: osm
Hafta: 1
Uygun kulüp sayısı: 6Ligde 4 türk var kadrolar çok hoşuma gitti gelmek isteyen varsa