Ekiple İlgili Sohbet
-
@ayrinmenn 1 yıl da ekibi buraya kadar taşıyan emek veren tüm arkadaşların emeğine sağlık inşaallah 2.yilimizda zirvede olmak için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz
-
@ayrinmenn @sULtAn-çER Tebrik ederim, arkadaşlar. Başarılar ve mutlu yıllar dilerim.
-
@ayrinmenn BÖRÜ ailesinin bi parçası olduğum için çok mutluyum .Büyük fedakarlıklarla ve çokça emekle kurduğumuz BÖRÜ ekibimizin birinci yılını iyi kötü geride bıraktık. Ekibimizi üst sıralarda görmek beni ve ekip arkadaşlarımı oldukça memnun etti.
Bu sadece bir başlangıç ve daha da iyi olacağız. -
@ayrinmenn daha nice yıllara sağlıkla, başarıyla inşallah. Katkısı olan tüm dostlara teşekkürler. Biz birlikte güçlüyüz. B Ö R Ü
-
This post is deleted!
-
Ekibimiz 12. senesine doğru yol alıyor. Elbette eskiler T.F.E. ekibini bilirler ve üyelerini tanırlar.. Yaklaşık 8-9 senedir inaktif bir ekibiz ama zamanında oldukça rekabetçi bir şekilde yarışıyorduk diğer Türk ekipleri ile.. Başarının en temel taşı takım oyunu ve harika arkadaşlık. Biz bu şekilde bir arada kaldık ve hala bir çok üyemiz izle görüşüyoruz, konuşuyoruz.. Sizlere de tavsiyem gerçekten ekip olmanın ruhunu yakalayın. Başarı elbette gelecektir.
Bunlar bunca yıl sonra nereden geldi aklına demeyin, tesadüfler her yerde çıkabiliyor karşımıza.. Eski bir flash belleğin içersinden o zaman yaptığımız sitelere ve görsellere ulaşma imkanı buldum ve anılar canlandı gözümde. Gerçekten harika günlerdi. Eğer sıcak bir ekipteyseniz ekibinizin ve üyelerinin kıymetini bilin mutlaka. Bu tür oyunlarda en önemli şey ekip olabilmek. Biz başardık, umarım tüm yeni ekipler de başarabilir!
https://turkiyeforumekibi2008.wordpress.com
https://turkiyeforumekibi.weebly.com/crew-interview.html (THE BIG CREWS INTERVIEW WEEK 12) zamanında popülerdi ^^
Herkese selamlar ve sevgiler.. -
@Salih-Çetin Salih kardeşim hoşgelsin eski dostları burda görmek güzel.
-
@Salih-Çetin said in Ekiple İlgili Sohbet:
@aymakmm hoş buldum abi hala devam diyorsun haa
Bizim için artık ekmek su gibi oldu. Oyundan ziyade stres atma saati gibi OSM.
-
Evet arkadaşlar B Ö R Ü ekibi olarak dede ve çetesi ekibi ile olan dostluğumuzu pekistirdigimizi saygıyla duyururuz.dede ve çetesi ekibinin 4 değerli üyesini ekibimize katarak guclenirken 91.sirada bulunan dede ve çetesi ekibinide börü akademi olarak düzenleyerek yeni bir yapılanmaya gittiğimizi saygıyla duyururuz.
-
@sULtAn-çER Hayırlı olsun abi, başarılar.
-
@sULtAn-çER Hayırlı olsun.
-
TOP - 100 | Ekip İstatistikleri ve Bilgileri
Son Güncelleme: 23 Ekim 2019, 12.00 (UTC + 3.00) -
@RevengeisComing eyvallah kardeşim
@MehmetCetinTD teşekkürler hocam -
Merhaba arkadaşlar, 3 yıldır içinde bulunduğum ve kurucularından olduğum RED DEVILS ekibinden 2 gün sonra, savaşım bitince ayrılma kararı aldım. Uzun zamandır ekip işlerinden ayrılmam gerektiğini düşünüyordum, nasip bu zamanaymış. RED ile çok fırtınalar estirdik, yendik yenildik. Hile yapanlar oldu hilecilerle mücadele ettik. Ama asla duruşumuzdan taviz vermedik. Ben buranın sefiriyim diyenleri tarihe gömdük, ben en iyi ekibim diyenleri kibirlerinde boğduk Şimdi RED bensiz de olsa tarih yazmaya OSM tarihine geçmeye devam edecektir, en kısa sürede tekrar zirveye ulaşacağından şüphem yok.
Ekibimde bana şimdiye kadar yoldaşlık eden kardeşlerime, bize dostça yaklaşan dost ekiplere, herkese teşekkür ediyorum. RED şimdiye kadar duruşuyla tüm ekiplere örnek olmuştur, şimdiden sonra da duruşunun devam etmesi temennisiyleBundan sonra OSM kariyerime bireysel olarak devam edeceğim. Başta RED olmak üzere tüm ekiplere başarılar dilerim
-
Herkese selamlar,
13 Kasım 2012'de kurduğumuz The Best of Turkey ekibimizi bugün itibariyle kapatmış bulunuyoruz. 7 yıl gibi uzun bir sürede sayısız turnuva, sayısız savaş ve yeniliklere şahit olduk. İyi ve kötü zamanlarımız oldu, oyun bile olsa ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Çok şeye de öncülük ettik. Uzun uzun yazıp her şeyi baştan sona toplamak istemiyorum, emeği olan bizimle kalan/kalmayan, ekibimiz de 1 gün bile bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Artık ekip anlamında oynamak için bir hedefimiz kalmadı, yenilik vaktidir belki...
Saygılarımla
Bir kaç eskiye dönük fotoğrafları da anı olarak buraya bırakıyorum.
-
@neftimur Ben sizin ekibi 1.5 yıldır, seni ise 8-9 aydır tanıyorum. Bu oyuna hem senin hem ekibinizin çok güzel şeyler kattığını düşünüyorum. 7 yıl.. Çok uzun bir süre. Oyuna kattığınız bütün güzellikler için teşekkürler kaptan. Özleneceksiniz.
-
@neftimur üzüldüm kardeşim hayırlısı böyleymiş diyelim ama bana göre eski sistem dahil bu ülkenin en başarılı ekibi olarak kalacaktır.bu ülkede ekip bazında hemen hemen herşeyin öncüsü olmuştur bot oyuna yeni başlayanlar çok bilmesede eski arkadaşlar bot un değerinin farkındadır.osm 'nin çok daha zor ve strateji üzerine kurulu olduğu zamanlar kazandığı başarılar hala hatırlanacaktır.
-
@MehmetCetinTD Güzel düşüncelerin için teşekkürler kaptan böyle bilmeniz düşünmeniz şahsım adına beni sevindirdi
@sULtAn-çER Eyvallah abi teşekkür ederim uzun süre beraber savaştık oynadık güzel vakitler geçirdik, aklında böyle yer edindiğime sevindim.