OSM Taktikleri
-
@yigitakinn__ başka taktik ne olabilir dersen, üstün olsan 433 önerirdim. Geride olsan 523 424 önerirdim.
Madem evdesin tüm sayıları denk olan bir 433 oyna madem. 433a kanat, 433b paslı olacak. Herkes sabit. Ben alan markajı öneriyorum ama başkası adam markajı önermiş. Ben ne zaman 4 defansta adam markajı seçsem yorumcu yanlış seçim olduğunu söylüyor markaj konusu sana kalmış. Sayılar denk dedim yani 50-59 arası. Kırmızı hakeme dikkatli bırak, ama adam normal ya da agresif çıkarsa sen de onu taklit et. -
@Bahadır-K ya işte kadrom 1 tık önde ev sahibiyim adamda bende kamp bastık
saham 3 level sen ne yapıyım -
@Bahadır-K ligde juve yim net bir şekilde en güçlü takımım. özellikle ligin başı olmasına rağmen hücumda 3 oyuncum 100 üzeri, orta saha ve savunma ise 95 üzeri. mantıken çoğu takıma karşı 4 3 3 b oynamayı düşünüyorum. evimde iyi sonuçlar aldım fakat deplasman maçlarında iyi sonuç alamıyorum. hem evde hem deplasman da iyi sonuç verecek bir 4 3 3 b yada a taktik için önerileriniz nelerdir yardımcı olursanız sevinirim. sonucun yanında oyun olarak da iyi istatistik elde etmek istiyorum.
-
@Cemre-Kibar 433b paslı, 433a kanat olacak. 433byi kanat oynarsanız iş bilen menejerler istatistikte sizi ezmesini bilir. Üstün olduğunuz için çoğu maça her sayı 70ler çıkılabilir herkes sabit. Alan markajı ofsayt kapalı
@yigitakinn__ 433a kanat ya da 433b paslı oyna. Üstte yazmıştım nasıl çıkacağını, aynılarını tekrar tekrar yazmayayım. Kamp ve saha bonusu katlanır bence önde oynarsın -
normalde alan önerirdim bende ama rakip kgv oynadığı için adam önerdim. fazla şut imkanı vermeme için
-
@Cemre-Kibar sabit bir taktik yok adam ne oynuyorsa ona göre oyna. takım değeri de önemli taktik seçerken. mesela ben 50m kadro ile 400m luk takımı yendim. 5-3-1-1 çıktım. kadro denk olsa adam beni yenerdi. o bile fark eder. herşeyi hesaba katarak taktik yapcan. güçlüyüm istediğim taktik yemiyor
-
@darkmohikan geçen ekip savaşının birinde 442 adam markajı yapan feneri, deplasmanda sivasla yendim 4231 kgv ile. 4-12 şut ezdim. Şu markaj konusu çok karışık ve hâlâ gizemini koruyan bir konu. Evet mantık olarak adam markajının kgvye karşı işlemesi lazım ama bu aldığım sonuç da insanı düşündürmüyor değil. Keşke resmi açıklama olsa her şey için. Her yerde millet sormaz o nasıl bu nasıl diye. Açıklamıyor ki adamlar inadına
-
@Bahadır-K rakibin 4 senin 5 orta sahan var. saece tek şey etkilemiyor ki. birçok faktor var. takım güçleri ev deplasman, taktik, çizgi tktikleri v.b. en nemlisi şans faktörü
-
beyler şimdi akşama juventusla oynıcam çocuk çok değişik bir şekilde 4 3 3 paslı falanoynuyo ve ilk maçı kamp basmama rağmen yendi sizce ne yapıyım yenersem gruptan çıkcam yenilrisem yada beraberede çıkamıcam arkaaşlarla lig çok önemli lütfen yardım edin bi
-
@yigitakinn__ eğer 433b oynuyorsa olması gereken stil paslı zaten. Kanat oynarsa sıkıntı çıkar iş bilen adamlar sana sahayı dar eder. Kadrolar nasıl, saha avantajı nasıl
-
@Bahadır-K reis saha benkm saha stad 3level antrenman bascam adamin kadro benimkinden bir iki tik kotu bayer leverkisen kadroma profilden bakarsan sevinirom detayli.Adam juve.4 3 3 a pasli demis
-
forumlar afk ya hiç kulanılmıyor nerdeyse böyle bir oyunda daha aktif olması gerekir bence
-
@yigitakinn__ kadron iyi ve senin sahanda sende 433 çıkabilirsin. deplasmanda daha güçlü takıma 433 çıkmak hata. degerlendirmen lazım. hakeme göre ayar yap. biraz baskılı oyna topa hakim ol çok da ofansif oynama
-
@yigitakinn__ haklısın ama eldeki mal bu maalesef arada biz birkaç kişi bakıyoruz. Bende de mesela tarayıcı bazen giriyor bazen giriyor. Acil bir şey olursa foruma giremediğim için yetişemiyorum mesela. Bugün de hiç giremedim 5 kez denedim. Anca girdim ama sen yazalı 23 saati geçmiş bile. Düşün yani en aktif kişilerden birinin durumu bu şekilde, gerisini sen düşün
-
dostlar yarın liverpool ile kupa da oynuyorum 4 3 3 a paslı oyun adam adama markaj ofsayt tuzağı hayır olarak oynuyor.Kadro değerim 2 katı kadar nasıl oynamalıyım? bende 4 3 3 a paslı oyun oynamayı düşünüyorum kadrom daha iyi olduğu için. Yardım ederseniz seviniirm
-
@mrpepguardiola_2 442b paslı öneriyorum. Sayılar 70lerde olabilir. Herkes sabit. Alan markajı ve ofsayt yok. 433a'yı 442b paslı ile, 433b'yi de 442a kanat ile defalarca yendim (denkken ya da ben üstünken). Bol şans
-
@Bahadır-K rakibimle aynı taktikle çıksam nasıl bir verim alırım ?
-
@mrpepguardiola_2 rakibin 433 yada 442 çıktıysa sen daha güçlüysen olabilir. rakip defansif çıktıysa sende defansif çıkarsan yenilirsin bile.kadrona göre çıkman önemli çünkü. 433a 400m kodroyu 50m kadro ile bile yenebilirsin dogru taktikle
-
@darkmohikan 4 3 3 a ve 4 3 3 b paslı oyun arasında ciddi bi farklılık var mı ?
-
442b paslı oyununa karşı ne ile çıkılır ?