Türkiye Milli Takımı (WNT 2019/2020)
-
Group D / Round 3
Sudan - Azerbaijan
Away team
G1 - @bearded-conte (Eagles of Kosovo)
G3 - @Sabit-Mamedov (C) (The Alliance)
G5 -@blendgj (AZERBAIJAN ACADEMY)
G7 - @sULtAn-çER (no crew)
G9 - @fenerium39 (AZERBAI -
@sULtAn-çER başarılar abi
-
@AYRINMENN said in Türkiye Milli Takımı (WNT 2019/2020):
@CnytAkn milli takım seçmesini neye göre belirlediniz ?
Not: Milli takımda oynamak gibi bir niyetim yok.
bir çok kriter ve sebebi var, ama en önemli 3 kriter GÜVEN,BAŞARI ve Milli takıma yakışacak kişiler arasından seçim yapıldı,burada olmayan kişiler başarısız veya güvensiz değil başvurmayan destek olan bizi destekleyen bir çok kişi var,bu kişilerden kastın ne diye sorarsan onuda cevaplayayım,
en başında milli takım kapılarının herkese açık olduğunu ve katılmak isteyenlerin bana yazabileceğini söyledim tahmin ettiğim gibi 2 elin parmağını geçmeyecek kişiler yazdı bunlar milli takım öncesi birçok savaş yaparak bu söylediğim kriterleri hem daha önce hemde şuanda kanıtlamış kişiler söyleyeceklerim seçim hakkında bu kadar Milli takımın yanında olan ve destek olan herkese teşekkürler başarılı olduğunuzda herkes yanınızda olur önemli olan başarıyı yakalamadan yanınızda olanlardır -
@ofmanager_ eyvallah kral
-
@sULtAn-çER başarılar abi almadan gelmeyin inşaallah
-
@Muammer-Önol eyvallah canım kardeşim senin için oynayacağım))
-
@sULtAn-çER eyvallah abi
-
Grubun 3. savaşında Portekiz'e karşı 2. günü geride bıraktık.
Ekip arkadaşlarıma bu savaşta başarılar diliyorum. Allah'ın izni ile bize yakışanı yapıp, bize inanlara en güzel hediyeyi vereceğiz. Tarih bizi yazacak.
-
-
@sULtAn-çER başarılar
-
Portekiz savaşında 6. gün geride kaldı.
-
-
@sULtAn-çER
İnşAllah kazanırız Başarılar dilerim
Türkiyeli kardeşlerimede başarılar İnşAllah 2 ülke birlikde diğer tura geceriz -
@Samir-Orucov inşallah gardasim iki kardeş ülke birlikte üst tura yükselir