OSM Taktikleri
-
@darkmohikan Tamamdır
Hakem kırmızı maç sonucunu sana yazarım saol
-
@Favrov kazanirsin umarım. Buraya her zaman bakmıyorum. Oyundan da yazabilirsin. Gerçi kaybedersen daha yazmasın ya:)
-
@darkmohikan Kaybettim 1-0 geçmiş olsun önemli değil
Her maç yeneceğim diye bir şey yok hem de benden güçlü bir takıma karşı -
Karşı taktik lazım
Rakibim
4-3-3 B oynuyor
Kaleyi Görünce Vur
Alan Markajı
Ofsayt Tuzağı Hayır
Mücadele Agresif (SON MAÇ OLDUĞU İÇİN BENDE AŞIRI AGRESİF YAPTIM)Benim Taktikler:
4-5-1
Kaleyi Görünce Vur
Alan Markajı
Ofsayt Tuzağı Hayır
Mücadele Çok Agresif
Çizgi Taktikleri:
Forvet Hücüm
Orta Saha Forvete Yardım Et
Defans olduğu yerde kal
Baskı 50 Dengeli
Stil Ofansif 70
Tempo Tek Pas Futbol 80BU SON MAÇ ONA GÖRE TAKTİK VERİN
-
Arkadaşlar şampiyonluk maçım var evimde oynayacağım kadrolarımız denk stadyumum 3 seviye rakip 4 3 3 a kanat alan savunması ve ofsayt hayır oynuyor detaylı bir taktik verebilir misiniz
-
@MBilalM8 442a kanat. alan ofsayt yok. forfet hucum ortasaha yerinde kal bekler ileri hakem sarı ve üstüyse baskı 55 mavi 70 yeşil 75. stil 59 tempo 59
-
selamlar hocalarım. bugun benden 100m düsük kadrosu olan bir takıma deplasman maçım var. 442b kanatları kullan oynuyor. rakipteki bu uyumsuzlugu nasıl lehime çevirebilirim. oyuncularım her mevkide rakipten iyi durumda fakat deplasman oldugundan korkuyorum.
-
@JurgenKloqq Deplasmanda kadron uyumlu ise 451 kaleyi görünce vur gibi bir taktik ile çıkabilirsin risk almaktan kaçınma ama bunu hakem sertliği ile yap
-
@CnytAkn forvet kanatlarım çok iyi onları 4231in kanatlarında oynatmam sorun yaratır mı? orta saham da iyi ama forvet hattıma güvenim orta sahamdan daha iyi.
-
selam.
5-4-1 B oynayan rakibe karşı nasıl oynanmalı?
-
@Daenerys-Stormborn 5li defans oynayan adam kapalı defansif oyun tercih edeceği için atak değil defans yapmakla uğraşacak demektir deyip ben ofansif çıkarım. Mesela 433 paslı olur, evdeysem defansif çıkacak adama zaten acımadan 3lü defans çıkarım çünkü tek forvet oynayarak bana defansta 3 kişiyle idare etme fırsatı vermiş oluyor. Sayılar 60-79 arası önerebilirim. Alan markajı ve ofsayt yok, 3lü defans olursa ofsayt açılabilir.
@JurgenKloqq sorun bana değil ancak cevap gelmediği için bir şey diyeyim o konuda. 4231de kanat forvetleri kanat orta sahaya koyup kırmızı oynatacağına 433 çıkman tarafatarıyım. Acil durum sakatlık yedek kart durumu falan olmadıkça kırmızı pozisyon önermem ben. -
Teşekkürler hocam fakat deplasmandayım. 4-5-1, kgv, 86 pres 78 pas 78 hücum olarak oynuyorum çoğu maçımı. Rakibin kadrosu benden daha iyi. 4-3-3 ya da 3-4-3 çıkabilecek forvetlere sahip değilim
Şimdi tekrar tavsiye alabilir miyim?
-
@Daenerys-Stormborn rakip daha güçlüyse ve defansif oyun tercih edecekse o maç büyük ihtimal berabere biter. 451 kullanabilirsin evet kgv olur madem rakip üstün, şut sayısını arttırma yoluna gitmek daha mantıklı olur.
Orta saha sabit kalsın (tek forvet ya da iki forvete 4 defans yeter desteksiz)
Forvet sabit kalsın
Defans sabit kalsın
Alan markajı ve ofsayt yok.
Sayı olarak senin tercihine kalmış bir maç artık. 0-0a yatayım dersen - ki bu olur çünkü güçlü taraf defansif çıkıyor - o sayılar çok yüksek. En azından 50lere gelmek lazım.
Ama dersen ki sürpriz olsun biraz risk alayım belki yenerim; baskı dengeli, stil ofansif, tempo topa hakim ol deneyebilirsin. Rakip defansif bir anlayışla maça çıkacağı için sen ofansif oynamazsan istatistik kilitlenir çünkü atak yapan olmaz. Seçim senin, iyi şanslar dilerim -
aarkadaşlar merhaba. bayern münihi yönetiyorum. kadro güç ortalaması 90 üzerinde ve 4-3-3 formasyonunda oynuyorum. Yeteri kadar pozisyon üretebilmeme rağmen attığım gol sayısı çok az. 70 ortalamalı bir takıma 2 gol anca atıyorum. sebebi nedir?
-
Beyler selamun aleyküm. Bugün kadro değerleri olarak denk bir takımla maçım var. Gizli antrenmanda hangi taktik ile çıkacağı meşhul ve deplasmandayım. Stadyum seviyesi 3. Nasıl bir diziliş taktik ve çizgi taktikleri ile çıkmalıyım ?
-
@Danqer hep aynı taktik çıkıyorsa ona göre çık. değişiyorsa tahmin etmeye çalış. edemiyorsan 451 çık. stil 40 tempo 75. baskı hakeme göre yaparım hakem yazmamışsın
-
This post is deleted!
-
şu kadro için taktik önerir misiniz
forvet: bakambu 102
gonzalo martinez 101
neymar 95
deulofeu 87
orta saha: veratti 92
hamsik 92
isco 90
doucoure 87