OSM Taktikleri
-
Beyler galatasaray'ım. Beşiktaş ile maçım var. Kadro degerim fazla ama ilk 11miz neredehse eşit. 4-4-2B dizilişi ile oynuyor. Deplasmandayım ne oynamalıyim?
-
taktiğim çok güzel
-
Arkadaşlar öncelikle merhaba tottenham ile oyunu oynuyorum kadro değerim 645m ilk 11im
F105
F105O106
O101
O102
O100D104
D104
D102
D102K104
Bu kadro ile 4-4-2 A ile kanatları kullan oynuyorum rakibim chelsea ve onun kadro değeri ise 645m ve taktik olarak 4-3-3 B kaleyi görünce vur oynuyor alan markajı yapıyor ve ofsayt tuzağı hayır
Deplasmanda oynayacağım ve antrenman kampına gideceğim nasıl bir taktikle oynamam lazım? lütfen yardımcı olur musunuz
-
Arkadaşlar merhaba
OSM oynamaya yeni başladım ama tam olarak istediğim sonuçları alamıyorum.
Kadro değerim ligdeki en iyi kadroForvetlerim 95 üstü hep ve 3 tane 100 üzeri var
Orta saha oyuncularım 90 üstü
Defans oyuncularım 90 üstü
Kalecim 97433 a yada 433 b’de nasıl oynamalıyım?
Denk güçte bir takım 433a kanatları kullan oynuyorsa hangi taktikle çıkabilirim?Ayrıca hakem durumunu sadece mücadele seçimini yaparken göz önünde bulunduruyorum, başka bir şey içinde önem taşıyor mu?
-
Selam arkadaşlar. Bugün arsenalle maçım var. Deplasmandayım. Kadrom 80 mlyon fazla deplasmandayım. 433 taktiğiyle oynuyor. Gelnelde B seçeneğiyle oynuyor. Nasıl bir taktikle çıkmalıyım. Akşam maçım var
-
@alper-_tunga 433b yi botlara, 433a yı menajerlere karşı öneririm.
-
büyük takım taktiği nasıl olmalıdır?
-
@G-KAVAK 433 ya da 442 kullanabilir büyük takımlar rahatlıkla. 442 daha çok kapalı defans oyunu seven rakipler için iş görecektir. 433se defansif oynamayı çok sevmeyen açık veren rakipler için averaj bile kastırabilir. Tüm sayılar 70lerde olabilir herkes sabit. 433 kanat ya da pas, 442 kanat ya da kgv olur (442 paslı oyun bana yaramıyor ne zaman denesem yenildiğim için önermem).
-
Bilgi almak, taktik paylaşmak ve paylaşılan bilgi ve taktik"ler hakkında görüş ve önerilerimizi sunmak amacıyla ARKADAŞLAR SİZDE LİGDE Kİ YERİNİZİ ALIN
Lig adı : Hepimizin"Ligi
Ligi eğlence amaçlı ve bu alanda taktiklerimizi daha ayrıntılı sunmak için bilgi edinmek adına kurdum böylelikle maçları beraber oynayıp daha iyi sonuçlar çıkartabiliriz.
Teşekkürler. -
@rahmanov_1 Bu Konuyu Aşşağıdaki Konuya Açabilirsin
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/185/lige-alım-başlığı/468?page=24 -
@borntoodie013 said in OSM Taktikleri:
@zzhuntérz said in OSM Taktikleri:
@zzhuntérz said in OSM Taktikleri:
Arkadaşlar takımım M.United
Kadro değerim 450 M üzerinde bi değer
Ligin en iyi takımına sahibim
Ama maçları zor kazanıyorum puan kaybı yaşıyorum
Bu takım icin taktik önerisiFlood için özür diliyorum öncelikle
@mrtgll33 @F-S-M-0-13 @CnytAkn @Hestera
Hocalarım bi yardımcı olursaniz cok iyi olurAynı problem bende de var yardım edebilir misiniz lütfen
-
@ahmettrg
Teşekkürler. -
Kadrosu benle aynı 4-3-3 A ile kanatları kullan, alan markajı,ofsayt tuağı yok şeklinde karşıma çıkan birisine karşı ne yapmam lazım. maça çok az kaldı lütfen acil cevap.
-
Anti taktik listesi olan varmı beyler ?
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
4 3 3 e karşı 4 4 2 taktiği genelde güçlü oluyor.
-
451 ve 4231e karşı özellikle deplesmanlarda zorlanıyorum. takım güçleri genelde yakın birbirine. 451de 442b de hepsini denedim ama olmuyor zorlanıyorum ne yapsam acaba
-
@forzacivan 451 ve 4231 dizilişleri için oldukça geniş bir taktik yelpazesi var. Genelde üst düzey ekip savaşlarında bu iki diziliş tercih edilir sık sık. Bu taktikler üzerinde çalışmaya devam etmenizi tavsiye ederim çivi çiviyi söker sonuçta.
-
@RevengeisComing denedim ama başarılı olduğum söylenemez 451 yada 4231 kgv 38-25-52 yada 39-39 -39 denemiştim taktik olarak