antrenman kampı
- 
şampiyonlar ligi ve avrupa liginde antrenman kampı olmasın hak ederek finale geliyorum adam antrenman kampı yapıyor maçı kaybediyorum 
- 
Reis daha düşük seviye takımlarla anternman kampına giderek anca kazanabilirsin şampiyonlar liginde .Hem karşı takımı analiz edebiliyorsunuz karşı antrenman yapın nötrlensin. 
- 
şampiyonlar ligi ve avrupa liginde antrenman kampı olmasın hak ederek finale geliyorum adam antrenman kampı yapıyor maçı kaybediyorum @hasanakca971 Olumsuz  Antrenman kampı da oyunun bir parçası resmi turnuvalar ve savaş ligleri haricinde kapatılması uygun değil bence. Sizde antrenman kampı kullanabilirsiniz veya ligi kendiniz kurup moderatör araçlarından kampı kapatabilirsiniz. Antrenman kampı da oyunun bir parçası resmi turnuvalar ve savaş ligleri haricinde kapatılması uygun değil bence. Sizde antrenman kampı kullanabilirsiniz veya ligi kendiniz kurup moderatör araçlarından kampı kapatabilirsiniz.
- 
@hasanakca971 Olumsuz  Antrenman kampı da oyunun bir parçası resmi turnuvalar ve savaş ligleri haricinde kapatılması uygun değil bence. Sizde antrenman kampı kullanabilirsiniz veya ligi kendiniz kurup moderatör araçlarından kampı kapatabilirsiniz. Antrenman kampı da oyunun bir parçası resmi turnuvalar ve savaş ligleri haricinde kapatılması uygun değil bence. Sizde antrenman kampı kullanabilirsiniz veya ligi kendiniz kurup moderatör araçlarından kampı kapatabilirsiniz.@RevengeisComing resmi turnuva şampiyonlar ligi ve avrupa ligi değil mi 
- 
@RevengeisComing resmi turnuva şampiyonlar ligi ve avrupa ligi değil mi @hasanakca971 WC gibi OSM nin düzenlediği resmi organizasyonlardan bahsetmiştim  
- 
@hasanakca971 Merhaba, 
 Öneri için teşekkürler, bir sonraki önerilerinizde görüşmek üzere.