OSM Taktikleri
-
@JoseLuisCapetillo Dostum bilmiyorum maç saatin geçti mi ama 5-4-1 kaleyi görünce şut veya orta sahadan iki tane 100 üstü iki yönlü oyuncun varsa 5-2-3 uzun top da deneyebilirsin ama yinede onun orta sahası senden güçlüyse iki orta sahayla çıkmak intihar olur.Tabi ilerdeki kanatlarında iyi olmalı. 4-2-3-1 iyi olur. Ben presi 50 den aşağı tutmanı öneririm. Başarılar
-
@oguzztr_1 eğer beraberliğe oynuyorsan orta saha ve forvetini cizgi taktiklerinde geri yönlendirabilirsin
-
@Bahadır-K 4 4 2 de hangi taktikleri kullanabilirim
-
kadromu 4 4 2 üzerine kuruyorum ligin ilk 4 takımından biriyim hangi taktikleri önerirsiniz
-
@pepklopp01 kanatları kullan 70 70 70 sadece hücum-yerinde kal-yerinde kal
mücadele hakem agresifse normal ,değilse agresif yaparsın üstad
-
@TezcanReis55 reis bir başka rakibim kadrolar denk 433b kanatları kullan alan savunması ofsayt taktiği yok oynuyo ona karşı nasıl bir taktikle çıkabilirim
-
eşit ise dediğim taktiklerle kazanabilirsin,Adam adama savunmayı seçmeyi unutmayın .4 4 2 dizilişi 4 3 3 e "genellikle"üstün hocam.
Ayrıca eğer senden üstün bir rakibin olursa kullanabileceğin bir diğer taktik vereyim;
4-5-1 kaleyi görünce vur
baskı 35 eğer evindeyse 50 yapabilirsin baskıyı
stil 35
tempo 35Sadece hücum
Yerinde kal --> eğer adamın forvetleri defansından bariz üstünse ortayı defansa yardım
yerinde kal -
@TezcanReis55 adam adama savunma mı olacak ?
-
@pepklopp01 evet
-
@TezcanReis55 hocam takım tamamen gençlerden oluşursa sıkıntı yaşar mıyım şu an takımın en yaşlıları 34 ,31 ve 26 yaşında kalanı 24 ve altı kaptanım 34 yaşında olan fakat onu değiştirmeyi planlıyorum 20 lik bi oyuncuyla değiştirince takımda 31 ve 26 oluyo en yaşlı sorun çıkarır mı bu durum?
takımda en az kaç tecrübeli oyuncu bulunmalı? -
@TezcanReis55 hocam ben liverpoolum karşısı arsenal 4 2 3 1 kadromuz nerdeyse aynı hangi taktigi önerirsiniz deplasmandayım ama kazanmam lazım.
-
@altaysins bunu osm taktikleri kısmında yazmıştım burada tekrarlyıorum üstad
4-2-3-1 kaleyi görünce vur
baskı 35 eğer evindeyse 50 yapabilirsin baskıyı
stil 35
tempo 35Sadece hücum
Yerinde kal --> eğer adamın forvetleri defansından bariz üstünse ortayı defansa yardım
yerinde kal@pepklopp01 Sıkıntı çıkarmaz hocam 28 yaşta kaptanım varddı sıkıntı yaşamadım
-
@TezcanReis55 eyw reis sagolasın
-
@bananiyeçekkaldıamk defansı 20 ila 30 arası oyuncuların kullanılması kanaatindeyim şuan ama şöylede olabilir kanat oynanılacaksa kanat paslı oyun tercih edilecekse pivot kullanılabilir ama tam emin değilim 20 ila 30 arası oyuncuların kullanılması daha mantıklı geliyor
-
@jodomds222 bekler ileri seçeneğini aktif etmedikten sonra kanatın 20 30 olması çok da fark etmiyor.Sanırım biraz fazla yoruluyor olabilirler.
-
@TezcanReis55 reis 4231 kgv ye karşı 4231 kgv çıkıcam dimi deplasmandayım benim takım daha iyi maç yarın
-
Hocam sıkıntı yapmaz ama karşıdan iyiöolduğuna emin ol takımının yani en az her pozisyon 6 7 puan yüksekse agresif gir ama bir atletico real maçıysa mesela yine50 35 35 girersen kazanırsın karşıyı iyi tahlil etmen lazım çünkü taktik değerle rini ona göre ayarlıyacaksın . Sonra eşitse 70 70 70 girersin fark yersin aman dikkat
-
Arkadaşlar merhaba, rakibim Göztepe 451 kgv oynuyor, ort oyuncu değeri 3 m benimse 6 m, ofsayt tuzağı yok, alan markajı var sizce hangi taktikle çıkmalıyım?
-
Arkadaşlar rakibimden 2 kat daha üstün bir kadro değerine sahibim ve maç benim evimde (saham 2 level). Rakip 4-5-1 kgv, alan savunması, ofsayt kapalı, oranları 85-60-79 oynuyor. Sizce nasıl bir taktik izlemeliyim rakibe karşı?
-
This post is deleted!