ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@MehmetCetinTD said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@Procs1914 Teşekkür ederim.
Hafta sonu etkinliklerinin önceden duyrulduğu bi forum vardı kaldırıldı mı acaba teşekkürler
-
@MoMeChiKaFu20 Hayır kaldırılmadı. Sadece, bu haftaki etkinlik tamamen yeni bir şey olduğu için henüz açıklanmadı.
-
@MehmetCetinTD bu yeni etkinliğin amacını tam anlayamadım ingilizcem biraz kıttır oradan da okuyamadım.Tek faydası efsane futbolcuyla oynamak mı .Sonuçta 100 coins veriyoruz.Başka özellikleri varmı oyuncunun mesela hiç yorulmuyor fln gibi fiziksel özellikler ?
-
@TezcanReis55 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@MehmetCetinTD bu yeni etkinliğin amacını tam anlayamadım ingilizcem biraz kıttır oradan da okuyamadım.Tek faydası efsane futbolcuyla oynamak mı .Sonuçta 100 coins veriyoruz.Başka özellikleri varmı oyuncunun mesela hiç yorulmuyor fln gibi fiziksel özellikler ?
Şuanda özellikleri ile ilgili net bir bilgi yok, olduğunda haber verilecektir
-
Video oyunlarıyla ilgilenenler var ise Şuan epic games store da Watch Dogs ücretsiz satın alma seçeneği sunulmuş durumda.Kaçırmayın derim.
-
@TezcanReis55 1 mi 2 mi ?
-
@RevengeisComing Maalesef 1 ama yine oynanır bence kaplladığı alan da düşük 14 gb
-
@TezcanReis55 Çoktan bitirdim ben onu
-
@RevengeisComing 2 hafta önce assasins creed syndicate ücretsizdi haberiniz var mıydı ?
-
@TezcanReis55 Onuda bitirdim sadece origins kaldı seride.
-
Merhaba arkadaşlar, ben said. tanıyanınız veya tanımayanınız vardır. Uzun süre bu platformda bulundum ve çok eğlendim. ve uzun zaman forum da destek bölümünde arkadaşlara yardım etmeye çalıştım. bundan 2 seçim öncesi seçimler de seçilemedim ve bazı kişilerin benim moralimi düşürmesiyle oyunu bırakmak zorunda kaldım yani soğudum açıkçası. oyuna tekrar döndüğüm de ise bu yine bırakır diyenler oldu. ve bırakmak zorunda kaldım. 1 kişiyi gerçekten çok üzdüm. bana çok güvenmişti. onun için tekrardan oyuna geldim ama bırakmak zorunda kaldım yine. nedeni ise hastalığımdı. bunu kimseye söylemedim. Şuan tekrar aranızdayım ve hastalığımı yenmiş durumdayım. Tekrardan merhabalar @CnytAkn
-
@RevengeisComing şuan waç dogsla birlikte The Stanley Parable diye bir oyunda ücretsiz valve yapımı steamde 24 lira internetten bakın ilgilenirseniz onu alın ozaman tabi bitirmediyseniz
-
@TezcanReis55 Bu aralar başka oyunlara çok zaman ayıramıyorum
-
-
Eski OFM yi geri istiyoruz. Çok yabancılaşmış. Forumlar,Coins alımları, eski oyuncular varsa bilirler buranın eski tadını şimdi mahvolmuş yazık.Şuna bak forumdan çevirebilmek için trasnlate kullanıyoruz.
-
@LeadeR-CamgöZ Forumlar da Türkçe dil mevcut. Profil > Ayarlar > Dil yoluyla değiştirebilirsiniz.
-
@RevengeisComing hocam güncellemelerin falan ingilizce gelmesinden bahsediyor sanırım.
-
@TezcanReis55 Onunda Türkçe duyurusunu yapıyoruz.
-
Türkleri dışlamışlar oyundan belli STAFF OFM döneminde herşey ucuzdu. Şu fiyatlara bak TL ile satılıyordu euroya çevirmişler forumun her yeri TÜRKÇE idi şimdi bir bölüm açmışlar. İsminin OSM olmasından belli olmuş herşeyin değiştiği ne derseniz deyin eski tat gelmez artık.
-
@LeadeR-CamgöZ Oyunun ismi OFM iken de Hollanda yapımı bir oyundu, OSM iken de öyle.