Türkiye Milli Takımı (WNT 2019/2020)
-
@sULtAn-çER @Sabit-Mamedov tebrikler abiler sonuna kadar desteğe devam.
-
@Muammer-Önol said in Türkiye Milli Takımı (WNT 2019/2020):
@sULtAn-çER @Sabit-Mamedov tebrikler abiler sonuna kadar desteğe devam.
Teşekkürler, gardaş. Bundan sonra elimizde iki bayrak taşıyacağız.
-
@sULtAn-çER Ccümleten tebrikler ve önümüzdeki turlar için başarılar abi
-
@Muammer-Önol @ofmanager_ eyvallah dostlar önümüzdeki turlarda mücadeleye devam inşallah turnuva sonucu güzel bir derece elde ederiz
-
Round of 16
Battle E
Spain vs Azerbaijan
Away team
G1 - @uzay-ozer (no crew)
G3 - @Sabit-Mamedov (C) (The Alliance)
G5 - @GomeZZers0 (AZERBAIJAN)
G7 - @sULtAn-çER (no crew)
G9 - @fenerium39 (AZERBAIJAN) -
@sULtAn-çER Başarılar abi
-
@Muammer-Önol eyvallah güzel kardeşim
-
@sULtAn-çER şampiyon olmadan gelmeyin abii
-
@ofmanager_ inşallah kardeşim zor ama imkansiz değil
🖒
-
henüz savaşın çok başı yalnız güzel başlangıç inşallah böyle devam eder -
-
Maşallah abi, emeğinize sağlık @sULtAn-çER
-
@ofmanager_ eyvallah kral
-
Azerbaycan milli takımı olarak ispanyayı mağlup ederek dünyanın en iyi 8 takımı arasına kalmış olmaktayız. Çeyrek finaldeki rakibimizi ve dunya şampiyonası sonuclarini buradan yada polonya formundaki wnt basligindan takip edebilirsiniz.
-
@sULtAn-çER Tebrikler.
-
@MehmetCetinTD teşekkürler hocam
-
@sULtAn-çER tebrikler
-
@Procs1914 teşekkür ederiz sağolun
-
çeyrek finaldeki rakibimiz polonya -
@sULtAn-çER hocam tebrikler inşallah Azerbaycan milli takımımız gerekeni yapacaktır kupaya uzanarak sonsuz başarılar diliyorum milli takımımıza. Öbür milli takımımıza gelirsek, haddim olmayarak ve oynayan menajerlerin elinden geleni yaptığını düşünerek nacizane bir tenkit getirmek istiyorum. Bu kadar fazla kullanıcı kitlesi olan ve potansiyel olarak belki de oyunun temel dinamiklerinden biri haline gelen Türk kullanıcıların milli takımının ben yapabileceklerini henüz yansitmamis olduğunu üzülerek ifade etmeliyim. Nations League başlığında da gezindim, orada da sonuçlar pek iç açıcı olmadığı gibi aktif olarak müsabaka da yapmıyoruz öbür milli takımlarla kıyasla sanırım. Haddim olmayarak ve takımdaki hiçbir arkadaşımızdan iyi olduğumu da iddia etmemekle birlikte bu durumu geliştirmek için ne yapılabilir bunun hakkında ortaya yeni bir soru bırakmak istedim. Oynayan herkes sonuçta yıllardır tecrübesi olan ve bu oyunla ciddi süreler harcamış isimler ama kollektif olarak milli takımımızın başarılı olduğunu söylemek maalesef hayal satmak olacaktır. Değerli menajerler olarak hepinizin de mensubu olduğumuz kadim milletin her platformda milli takım olarak zirvede olmasını talep ettiğinizi ummaktayım. Kimseyi umarım kırmamışımdır, sürç-ü lisan ettiysek affola. Saygılar