ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@QAQAS2008 ve Aleyküm selam cümleten hayırlı geceler..
-
Selamu Aleyküm arkadaşlar 2007 nin emektarıyım şu forumda aciz kalıyorum İTİBAR olmazsa yazamıyormuşuz sizden ricam 10 itibar alabilirmiyim şimdiden yardımlarınız için teşekkür eder saygılar sunarım.
-
Boğazıma yara çıktı hayatımda ilk kez internetten baktım alerjik olabiliyor diyor benim de alerjim var zaten. Alt paragrafa inince nir baktım en önemli nedeni yazıyordu ilk sırada virüs var hakkınızı helal edin.
-
@TezcanReis55 geçmiş olsun, internete pek güvenmeyin kendi kendinize kuruntu yaparsınız en ufak birşey internette kanser diyen oluyor o yüzden bir uzmana başvursanız daha iyi olur sizin için.
-
@Procs1914 hasta olmayanda hastaneye gıdınce hasta oluyor suanda zaten bence bir kaç gün dinlenme sonucunda durum kötüye gidecek gibiyse yetkililer yada ambulans cagrılması en mantıklısı hastahanede hasta olmayan bile hastaların ıcınde tedbir olmadıgından hasta olabiliyor, tedbir var ama uygulamayan insanlar tabi bu arada.
-
Arkadaşlar Ekip sıralamasına nereden bakıyoruz hiçbiryerde bulamadım ekibe girincemi görünüyor. İkinciside bu itibarı nasıl kazanıyoruz bilgilendirirseniz sevinirim.
-
@LeadeR-CamgöZ Ekipte Olmadan İlk 100 sıralamasını göremezsin.
Telefondan 4.sıradakı sarı yıldızdan 'TOP 100'
Pcden 'Klasman' Bölümünden 'top 100 ' bakabilirsin -
4.cü sıradaki dediğiniz sarı yıldız bende gözükmüyor demekki ekipte olmadığım için cevap için teşekkür ederim.
-
@LeadeR-CamgöZ Aynen O yüzden Gözükmüyordur Nedemek İyi Günler
-
Merhaba osm de 3.slotta Dunyada 161.sıradayım ama arkadaş listemde 6bininci gözüküyorum.niye öyle anlamadım
-
@Atilla-özgün Merhaba, sorularınızı destek bölümünde sormalısınız. Sorunuzun cevabına gelince arkadaş listesinde ana slotunuz gözüktüğü için ana slotunuzun sıralaması gözükür.
-
Merhabalar, buralar pasif kalmış herkes evine kapanmışken
-
Selamun aleyküm Ahali
-
Aleyküm selam
-
@hustundel bir şey sorucam winner cup da aynı ligden kac takim gidiyo yani bilet aliyo
-
Merhaba, bu ligden lige değişmektedir. Sorularınızı destek bölümü altında sorabilirsiniz.
-
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Atatürk'ün önderliğinde açılışının 100. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz!
Yolundan asla vazgeçmeyek, Kurtuluş Savaşı'nda kaybedilen canların, verilen emeklerin boşa gitmesine hiç bir zaman müsaade etmeyeceğiz.
Tüm Dünya çocuklarının 23 Çocuk Bayramını kutlarız!
"Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar!"
- Mustafa Kemal Atatürk
-
@Procs1914 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Atatürk'ün önderliğinde açılışının 100. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz!
Yolundan asla vazgeçmeyek, Kurtuluş Savaşı'nda kaybedilen canların, verilen emeklerin boşa gitmesine hiç bir zaman müsaade etmeyeceğiz.
Tüm Dünya çocuklarının 23 Çocuk Bayramını kutlarız!
"Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar!"
- Mustafa Kemal Atatürk