Türkiye Milli Takımı (WNT 2019/2020)
-
Azerbaycan milli takımı olarak ispanyayı mağlup ederek dünyanın en iyi 8 takımı arasına kalmış olmaktayız. Çeyrek finaldeki rakibimizi ve dunya şampiyonası sonuclarini buradan yada polonya formundaki wnt basligindan takip edebilirsiniz.
-
Azerbaycan milli takımı olarak ispanyayı mağlup ederek dünyanın en iyi 8 takımı arasına kalmış olmaktayız. Çeyrek finaldeki rakibimizi ve dunya şampiyonası sonuclarini buradan yada polonya formundaki wnt basligindan takip edebilirsiniz.
@sULtAn-çER Tebrikler.
-
@sULtAn-çER Tebrikler.
@MehmetCetinTD teşekkürler hocam
-
@MehmetCetinTD teşekkürler hocam
@sULtAn-çER tebrikler
-
@sULtAn-çER tebrikler
@Procs1914 teşekkür ederiz sağolun
-
çeyrek finaldeki rakibimiz polonya -
@kartalgorusu_ Maçlar sahada oynanıyor o yüzden ne desek boş olacaktır... Seçimler konusunda daha öncede açıkladım foruma da yazdım isteyen kişiler başvurabilir diye başvuran kişiler çok çok azdı madem bazı şeyleri bilmek istiyorsunuz, sizin kim olduğunuzu ve hiç savaş vs turnuvalarda görmeme rağmen sorunun asıl kaynağına direk cevabımızı verelim milli takım kişilerin takımı değildir ama alınan bazı tavırları herkes biliyor biz açık şekilde Osm kurallarına uyan ve tecrübeli olan herkesi beklediğimizi belirttik ama görülen açık bir şey var ki oda milli takıma gelmek istemeyen tecrübeli menajerler, başvuran tecrübesi olmayan ama istekli kişiler ile önce tecrübe kazanmak için bazı savaşlar yapıldı ve neticesinde hak ettikleri takıma girdiler tabiki tecrübeli kişilerinde gelmesini ve tecrübelerini yansıtmasını bekledik. Destek yerine karşımızda duranları zaten tamamen ayrı bir kefeye koyuyoruz yani anlatılacak çok şey var ama şunu bilmeniz yeterli olacaktır görülen o ki sadece rakiplerimizle savaşmıyoruz.. (Ayrıca bu soruyu asıl hesabınızdan sormanızı beklerdim)
-
@kartalgorusu_ u21 takımımız var ve aktif hatta orada savaşan tam 5 menajer sırasıyla savaştı daha sonrasında 2 kişi aktif olarak devam etti,destek ekibine milli takım bu sene itibari ile geçmiş oldu.. konuyu ikili diyaloğa çevirmeden en hayırlısını dileyelim umarım daha iyilerini hep beraber yaparız
-
çeyrek finaldeki rakibimiz polonya@Sabit-Mamedov Tebrikler @sULtAn-çER sanada tebrikler
-
@Sabit-Mamedov Tebrikler @sULtAn-çER sanada tebrikler
@AYRINMENN sende sağol))
-
@Sabit-Mamedov Tebrikler @sULtAn-çER sanada tebrikler
@AYRINMENN Teşekkürler)
-
@Muammer-Önol Teşekkür ederim, kardeşim. İnşallah.
-
@Muammer-Önol eyvallah muammerim inşallah
-
Çeyrek final
Battle L
Azerbaijan vs Poland
Home team
G1 - @BlendiGj (Eagles of Kosovo)
G3 - @Sabit-Mamedov (C) (PM) (The Alliance)
G5 - @sULtAn-çER (no crew)
G7 - @GomeZZers0 (AZERBAIJAN)
G9 - @fenerium39 (AZERBAIJAN) -
Herkese merhaba,
Türkiye Milli Takımı kaptanı olarak GB nin yaptığı açıklamayı size bildirmek istiyorum;Şuana kadar yapılan Resmi olmayan daha doğrusu OSM Kurallarına aykırı turnuvalar bildiğiniz üzere yaklaşık 4-5 ay önce son kez oynanacağı ve bunun doğal OSM yönetimi tarafından istenmediği söylenmişti, bundan sonra açılacak Osm Kurallarına aykırı turnuvalarda Türkiye Milli Takımı olarak bulunmayacağımızı ve kadro oluşturmayacağımızı bildirmek istiyoruz.
Şu anda devam eden WNT turnuvası bitene kadar Azerbaycan takımı buradan paylaşım yapmaya devam edebilir,bu turnuvanın sonlanması ile forumlarda resmi olmayan turnuvalar bitecektir.Umarım kullanıcıların istediği şekilde, rekabetçi resmi bir turnuva gelecektir, bunun için çalışmalar olduğunu söyleyebilirim yakın zamanda olmasa da umut verici şeyler olmasını ümit ediyorum.
-
-
@Muammer-Önol inşallah kardeşim yalnız rakip çok sağlam 1-2 favoriden biri inşallah sonunu iyi getiririz savasin
-
@Muammer-Önol inşallah kardeşim yalnız rakip çok sağlam 1-2 favoriden biri inşallah sonunu iyi getiririz savasin
@sULtAn-çER savas 22 gün mü sürüyor ?
-
@sULtAn-çER savas 22 gün mü sürüyor ?
@Hypograt Hazırlık günlerini de sayarsak 26 gün.
-