Savaşlarda bence...
-
Bence savaşlarda rasgele hedef atmak yerine takım hedefi sececeğimiz bir yer olmalı diye düşünüyorum böylece daha stratejik olabilir.
-
Bence savaşlarda rasgele hedef atmak yerine takım hedefi sececeğimiz bir yer olmalı diye düşünüyorum böylece daha stratejik olabilir.
Bir menajerin genel olarak hep aynı (hoşuna gittiği) hedefle oynayıp, belki de beceremediği diğer hedeflerden muaf tutulması.. Bahsettiğiniz strateji bu mu?
Ve ayrıca, günümüz resmi savaşlarında takımların hedefleri ile bulundukları sıra arasında bir ilişki bulunmuyor.
-
@Hypograt bende olumluyum
Menajerler kendi aralarında tartışıp karar vermeli hangi hedef takımı ile oynayacaklarına. -
@Hypograt Karışık hedef dağıtılması daha heyecanlı kılıyor kanaatindeyim ama bazen aynı hedefle 2 defa oynayınca insanın canı sıkılıyor orasından bakacak olursak yararlı buluyorum .
-
Bir menajerin genel olarak hep aynı (hoşuna gittiği) hedefle oynayıp, belki de beceremediği diğer hedeflerden muaf tutulması.. Bahsettiğiniz strateji bu mu?
Ve ayrıca, günümüz resmi savaşlarında takımların hedefleri ile bulundukları sıra arasında bir ilişki bulunmuyor.
-
@MehmetCetinTD bence ekip seviyesinde ki hiçbir menajer ( yeni account acan yeni ekiplerden bahsetmiyorum) ben bu hedefi beceremiyor diyip yüksek hedefi alacagını düşümüyorum
@Hypograt
O hâlde @ahmettrg 'nin de dediği gibi, hedeflerin sistem tarafından random olarak dağıtılması daha heyecan verici değil mi?
-
@Hypograt Katılıyorum menajerler arasında karar verilip hangi hedefli takım alınabilir tartışılabilir çünkü her menajer verimli kadro kasamıyor dezavantajlı konuma düşülüyor
-
@Hypograt
Öneri için teşekkürler.