Ramadan Cup Hakkında
-
Ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun. Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin inşallah. 11 ayın sultanı olan Ramazan ayı bize dünyaya gelme amacımızı hatırlatırken gariban aç açıkta olan insanları ve müslüman kardeşlerimizin halinden anlamaya vesile olsun inşallah.
Evet kardeşler ben Ramazan Kupasına katıldım. Ve oyunun yeni ramazan temasını da beğendim. Ben oyunun bu konudaki hissiyatı olan ve düşünen uygulamaya koyan yapımında emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum. Fakat Ramazan Kupasında faiz belasının yer alması beni derinden yaraladı. Özellikle o (pis hayvan)'ın görselinin de bulunması beni rahatsız etti açıkçası. Bunların en azından müslüman ülkeler için düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Teşekkürler. -
Bahsettiğiniz şeyi(hayvan) göremedim ve faiz konusu oyunun genelinde bulunan bir özellik olduğu için kapatmaları tuhaf olurdu. Yinede güzel dilekleriniz için teşekkür eder, Hayırlı Ramazanlar dilerim.
-
@Umut-ŞAHAN çok haklısın kardeşim iyi düşünmüşsün
-
@EgoistMsd !https://i.hizliresim.com/j67Dlm.png
Eyvallah kardeşim. -
@Umut-ŞAHAN alt tarafı bir oyun böyle küçük detaylara takılmamak gerek faiz haram diye düşünüyorsanız paranızı bankaya koymayın tıpkı normal hayatta olduğu gibi o hayvanı da görmezsiniz
-
çok haklısın kardeşim
-
Öneri için teşekkürler.