ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@cassano90 iyiymiş kardeşim benimde lisans son sene  
- 
@cassano90 iyiymiş kardeşim benimde lisans son sene  
- 
@saniyeyılmaz karne felan bilmem, 2 büt vardı verdik şükür  Okul bitiyor inşallah Okul bitiyor inşallah 
 Senin karne nasıl kardeşim @mrtgll33 Valla ben daha karne falan almadım sanada cevap yazamadım düşün yani ne durumdayım  
- 
@mrtgll33 umarım bizde o günleri göreceğiz kardeşim. okul bittikten sonra dgs hazırlancam tutarsa şahane tutmazsa da tutana kadar  @cassano90 hadi hayırlısı kardeşim  
- 
@mrtgll33 Valla ben daha karne falan almadım sanada cevap yazamadım düşün yani ne durumdayım  @saniyeyılmaz sen ölmüşsün seni bitirmişler kardeşim  
- 
@saniyeyılmaz sen ölmüşsün seni bitirmişler kardeşim  @mrtgll33 Hemde ne bitirdiler hiç sorma yokmu şurda arabesk açacak? Döndüm kıbleye doğru... 
- 
@mrtgll33 Hemde ne bitirdiler hiç sorma yokmu şurda arabesk açacak? Döndüm kıbleye doğru... @saniyeyılmaz kardeşim moda girsin hemen  
- 
@saniyeyılmaz kardeşim moda girsin hemen  @mrtgll33 E başka daha ne yapıyorsun Turnuva seni yordumu baya? 
- 
@mrtgll33 E başka daha ne yapıyorsun Turnuva seni yordumu baya? @saniyeyılmaz Hangi turnuva kardeşim  bir sürü var WCC, WNT, BoT Cup, yakında CNT IV ayrıca ekip ligi de var bir sürü var WCC, WNT, BoT Cup, yakında CNT IV ayrıca ekip ligi de var hem yönet hem oyna çok zor hem yönet hem oyna çok zor 
- 
@cassano90 hadi hayırlısı kardeşim  
- 
hayırlı günler dostlar 
- 
hayırlı günler dostlar @F.S.M.0.13 hayırlı günler abi 
- 
@saniyeyılmaz Hangi turnuva kardeşim  bir sürü var WCC, WNT, BoT Cup, yakında CNT IV ayrıca ekip ligi de var bir sürü var WCC, WNT, BoT Cup, yakında CNT IV ayrıca ekip ligi de var hem yönet hem oyna çok zor hem yönet hem oyna çok zor @mrtgll33 O zaman turnuvaLAR diyelim  
- 
@mrtgll33 O zaman turnuvaLAR diyelim  @saniyeyılmaz bireysel turnuvalarda daha iyi başladık diyelim  
- 
hayırlı günler dostlar