OSM Taktikleri
-
@hamza123pro benim de rakibim Asya Şampiyonlar Kupası’nda 5-3-2 kontra atak oynuyor. 5-3-2 ye karşı taktik bulursan bana da söyleyebilir misin? Maçım yarın
-
@Batuhan_Tuna_YT_ darmohikan'ın sunduğu taktiği kullanabilirsin, aynı taktiği 451'le de deneyebilirsin ama oyunun kitlenme ihtimali yüksek, 4231 kanatları kullan da işe yarıyor bazen
-
@Sersayar tamamdır, teşekkür ederim
-
Rakibim 433B - Normal - Paslı Oyun oynuyor kadro değeri 459M
Benim kadro değerim 479M sizce nasıl bir kadro dizmeliyim?
Liderlik maçı. -
BANA GÜZEL BİR TAKTİK VEREBİLİRMİSİNİZ BİLDİĞİM TAKTİK KÖTÜ EĞİTİM ALMADIM YANLIŞ TAKTİK İZLEMEK İSTİYORSANIZ YOUTUBE OSM TAKTİĞİ
-
O TAKTİĞİ RİCA EDSEM BANADA VEREBİLİRMİSİN
-
Merhaba, güçlü bir takımım var botlara karşı kullanmalık bol bol gol atabileceğim taktik arıyorum tavsiyesi olan var mı?
-
@Teslaizm_0 4 3 3 A 100 79 59 a.markaji o.yok çizgi fervet bır geri dene faydasını görürsün.
-
@srnyrk Deneyeceğim teşekkürler.
-
451 kontra ya karşı taktiği olan var mı
-
Ac milanım rakibim juve aramızda 50 m 75 m gibi bi fark var 4 3 3 b kullanıyor ne yapmam gerek kendi evimde
-
@Gökaymx 451 kgv forvet sadece hucüm, orta saha yerinde kal(denk iseniz) orta saha defansa yardım et (zayıfsan) orta saha forveti destekle (güçlüysen), defans geride kal. Baskı 65-70, stil 55-60, tempo 70-75. kontra varsa ofsayt tuzağını aç, orta sahanı defansa çekeceksen de adam markajını düşün derim.
-
This post is deleted!
-
Hollandayim rakip fransa aramizda 50m fark var genel olarak ustun 433A oyniyor kgv-ofsayt yok -alan markaji yapiyor iyi bir dizilis oneriniz var mi?
-
Rakibim 4 2 3 1 / Agresif / Paslı Oyun / 473M değerinde
benim değerim 554MKazanırsam lider olacağım nasıl bir taktik uygulamalıyım?
-
@Cagatay19o7 güçlüysen ,ve rakiplerinden çok güçlüysen korkak oynama 4-3-3 a oyna
kanatları kullan ve 79-79-79 iş görür ama derbi maçlarında bu taktik işe yaramıyor bende güçlü rakiplere karşı taktik arayışındayım. şimdi 433 taktitiği 442 taktiklerini dövüyor,451 taktiği ise 433 taktiğini dövüyor ,benim tecrübem bu -
Arkadaşlar bugün saat 17de ligin son maçı var. Rakibimle aramda 3 gol + avantajım var. Son maçta sarı hakem ile oynuyorum. Son maç olduğu için çok agresif mı basmalıyım. Teşekkürler.
-
Beyler Alexander Arnold normalde sağ bek diye biliyorum oyunda bekler ileri çıkan olarak sınıflanıyor. Arnold iki yönlü olarak belirtilmiş. Arnoldu sağ bek mi oynatmak daha mantıklı yoksa normal defans mı?