Öneri
-
En önceliğim kaşif problemi. İlk önerim kaşifin 16 saat sonra gelmesi. bence bu süre azaltılmalı. Transfer listesine alabileceğim düzeyde oyuncu olmuyor mecburen kaşifi bekliyoruz. bu da 16 saat sürüyor. bence çok uzun bir süre bu süre hiç yoktan 8 saate falan indirilse mükemmel olur. zaten oyuncunun maliyeti + 15 coins veriyoruz. hiç yoktan bu kadar beklemeyelim.
Bir de oyuncunun tedavi süreci var. Şimdi birden fazla oyuncu sakatlandığında ekstra doktor verilmiyor. Mecburen birinin iyileşmesini bekleyip bir diğerini tedavi ettirebiliyoruz. Hiç yoktan 2 veya daha fazla oyuncu sakatlandığında bir oyuncuyu doktora normal şekilde verdiğimizde diğer sakatlanan oyuncuyu belli bir coins karşılığında mesela 5 coins verip 2 oyuncuyu birden tedavi edebilsek şahane olmaz mı ?
-
@cassano90 Katılıyorum. Olumlu...
-
@cassano90 Kaşif konusunda eski sürüme oranla güzel bir gelişim ortaya konuldu, 1 maç simülasyonu ile yani 24 saate 1 oyuncu geliyordu ; şu an ise 16 saatte 3 oyuncu geliyor. Oransal olarak bile güzel bir adım attı OSM bu konuda. Diğer kullancıların da görüşlerini dinleyelim tabiki.
-
olumlu süre kısaltılıp oyuncu sayısı azaltılabilir, 8 saatte 2 oyuncu gibi
-
@mrtgll33 eski sürüme göre zaten her şey çok güzel zaten eski sürümde oynadığım zamanla şu an oynadığım zaman arasında çok fark var ancak @Guerlain1903 ün de dediği gibi 8 saate düşürülüp 2 oyuncu da olabilir ancak bence yine 3 oyuncu gelsin 8 saat olsun ya da 10 saat fark etmez yeter ki şu 16 saat gitsin sabah transfer listesine oyuncu koydum listede güzel oyuncu da vardı başkası almış oyuncusuz kaldım maça var 10 saat kaşif 16 saat. bu süre çok fazla geliyor. umarım bana katılanların sayısı artar da bir sonuca ulaşabiliriz
-
olsa iyi olur bizim için
-
2 coins gerçekten çok az ya hiç yoktan 10 coins falan olsa bile olur çünkü az olması kötü çünkü @GS_METECAN ın dediği gibi coinsi fazla olanlar ortalığı dağıtırlar
-
özellikle coins fiyatları ile ilgili başlık açanlar ve bu başlığı takip edenler fiyatlardan memnun olmayanlar bence bir de bu konunun başlığını sürdürmeleri gerek, çünkü bu da etkiliyor. harcadığımız coinslerin azalması bile bizi rahatlatır. YÜKLENİNNN!