[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
Niestety przez około 3 najbliższe dni nie jestem w stanie robić tabelki, jadę do Polski i nie będę tam miał dostępu do kompa tylko telefon.
-
@Stefan-Joptwojmać Przeżyjemy . Udanego wypadu do Polandii :thumbsup_tone1:.
-
@CorreThe Graty szczęśliwej wygranej :ok_hand_tone1:.
-
Dostęp do kompa odzyskam może już jutro, a jeśli nie to wtorek, max środa powinien być. Jak tylko go będę miał to powrzucam tabelki:)
-
@Dovco_HandF Nie wiem czy takie szczęśliwe, na pewno zasłużone
-
@CorreThe Gdyby nie moje czerwo, przed którym prowadziłem z tobą 1:0 - nie wygrałbyś .
-
@Dovco_HandF Nic nie wiadomo, ale czerwo było i tak widocznie miało być, to co czerwo mi zabiera praktycznie co kilka meczy to teraz mi częściowo zwróciło
-
Po niezwykle zaciętych półfinałach, w wielkim finale meldują się menadżerowie z PE i H_PL :clap_tone1:.
-
Gratulacje zwłaszcza dla borynosa, bo to już drugi jego finał w turnieju, póki co jeden wygrał, czy będzie 2/2?:)
-
@Stefan-Joptwojmać
Moja w tym głowa,żeby mu się nie udało
@borynos
U kogo oglądamy? Bo flaszka musi pęknąć przy takiej okazji -
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@borynos
Chyba pierwszy raz się spotkamy w jakims finale?no fakt, ale muszę się przygotować konkret, bo wszystkie mecze pucharowe w tej lidze wygrałeś w karnych:clap_tone1:
-
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@borynos
No właśnie lipa,czas wygrać w regulaminowym czasietrochę głupio mi będzie cię opykać, bo grasz moim miejskim klubem, ale cóż mus to mus