[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
Zaproszenia wysłane:)
-
@Stefan-Joptwojmać Dzięki, jestem :muscle_tone2:.
-
@daroo933 Wszystkim i tobie też :ok_hand_tone1:.
-
Brakuje jeszcze @pimus1910 i @martin343
-
@Stefan-Joptwojmać pimus się spóźni nieco, czeka na wolne konto.
-
@Stefan-Joptwojmać
Polish EaglesLech cel 2 - @kryminalksg Cracovia cel 4 - @Dovco_HandF (kapitan) Pogoń cel 7 - @pimus1910 Arka cel 10 - @Michal_ACM
U nas wyszła nieoczekiwana zamiana miejsc. Pomyłkowo zostały objęte inne klubu, ale błąd jest w ramach grupy, a więc nie koliduje to z celami dla innych grup. Mam nadzieję, że to nie problem.:thumbsup_tone1:.
-
No to dzisiaj zaczynamy, powodzenia panie i panowie
-
@Michal_ACM
O której symulke wam pokazuje? Jedna kolejkę będę na pewno w plecy,a możliwe,że dwie -
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Michal_ACM
O której symulke wam pokazuje? Jedna kolejkę będę na pewno w plecy,a możliwe,że dwietaki masz terminarz na początku:
-
@borynos said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
20:01 u mnie pokazuje
A u mnie pokazuje że mecz trwa
-
@Dovco_HandF said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać
Polish EaglesLech cel 2 - @kryminalksg Cracovia cel 4 - @Dovco_HandF (kapitan) Pogoń cel 7 - @pimus1910 Arka cel 10 - @Michal_ACM
U nas wyszła nieoczekiwana zamiana miejsc. Pomyłkowo zostały objęte inne klubu, ale błąd jest w ramach grupy, a więc nie koliduje to z celami dla innych grup. Mam nadzieję, że to nie problem.:thumbsup_tone1:.
To nie problem.
-
@Stefan-Joptwojmać skauta używać można? Nigdzie nie doczytałem o tym ale wolę się upewnić;)
-
można
-
@Stefan-Joptwojmać said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
- limit kupionych zawodników: 4 do 15 kolejki i 2 po 15 kolejce - razem 6;
- w przypadku przekroczenia liczby kupionych zawodników grupa dostaje karę -3 pkt za każdy mecz w którym wystąpił 7 kupiony w kolejności gracz(analogicznie za 2 graczy kupionych i wystawionych ponad limit -6 pkt itd.). Mecz kwalifikowany jest jako walkower;
czyli można kupić 5 i następnego grajka, w pierwszej połowie sezonu, nie grając nimi, na handelek?