Basketbol
-
Anadolu Efes 104-99 Unics Kazan (Maç sonucu)
Çok zevkli bir maç oldu takımların savunmalarına yönelik sıkıntılar oldu ama tempo bakımından çok iyiydi sıra artık fenerbahçede
-
@Ayaqli-Ceset Fenerbahçe yenecektir inanıyorum, Efes de güzel galibiyet aldı.
-
Fenerbahçe, deplasmanda Maccabi Tel Aviv'e 87-77 mağlup oldu ve Euroleague'de üst üste 3. yenilgisini aldı.
İlk 2 periyot çok iyi başladık Vesely ve Udohun oyunları ile yanlış hatırlamıyorsam toplam 33 sayı ürettiler dışarıdan sayı desteği gelmeyince 2.yarı fark açıldı hızlı hücumlar başımızı ağrıttı weems i tutamadık ayrıca rotasyon oyuncusu ohayandan 19 sayı katkı alınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu
-
@Legend-Of-Galatasaray Fenerbahceden güzel bir galibiyet ve son 2 yenilgiye bir reaksiyon bekliyordum ama benim hic beklemedigim bir sekilde yenildik... Fenerbahcenin hedefi büyük. final-four'a kalmak istiyoruz tekrardan fakat oraya gelebilmek icin grubu gecmek lazim. oyuncularin kafasi sanki final-four'da. simdiki maclari ciddiye alip basamaklari tek tek cikarak oraya ulasmamiz lazim yoksa bu sene hayal kirikligi olur... ayrica anadolu efesi tebrik ediyorum. bugün sira darüssafaka ve galatasarayda. özellikle darüssafakayi zor bir mac bekliyor cska karsisinda. iki temsilcimize basarilar diliyorum
-
@Harun-S. bogdanovicin olmaması büyük eksiklik dixon kitlenince skor atmakta zorlanıyor fb vesely ve udoh dün en iyileriyle oynadı nunually de kritik ve kolay atışları atamayınca işte bir skorer eksikliği maçı buralara getirdi normalde 20 sayıydı saldı maccabi son 2 dk o ara 3lüklerle anca 10 a indi fark
-
@dackadogus nefesleri kesecek final çeyreğine @cskabasket karşısında 73-57 önde giriyor
harika bir ilk periyot başlangıcı sayesinde fark oldu son çeyrekte hata yapmayıp sürpriz bir galibiyete imza atacak gibi daçka
DEVRE Zalgris Kaunas 49 - Galatasaray Odeabank 37
rezil bir savunma hiçbir çaydırıcılık yok gelen sayı attı gitti çok az şut kaçırdılar sertlik yok şu takımdan ilk yarı 50 sayı yeniliyorsa savunmanın ne derece rezil olduğunu gösterir 3. periyot sonunda eger fark 5 6 sayı civarı olmazsa 12 15 sayı farkla falan kaybederiz maçı ki öyle olacak gibi hiç umut yok sinan tek başına oynuyor o da bir yere kadar
-
Darüşşafaka Doğuş 91-83 CSKA Moskova (Maç Sonucu)
son çeyrek Cska harika bir savunma aptı farkı 2 ye kadarda indirdiler ama son 1 dk da boş atışları kaçırınca Daçka harika bir galibiyet aldı 2 gün sonra Galatasarayla yapacak mutlak favoridir Cskayı yenerse sürpriz olur diyordum şimdi tam tersi Galatasaraya yenilirse sürpriz olur
-
@Legend-Of-Galatasaray darüssafakaya helal olsun gercekten de. cskayi yenmek cok zor is. galatasarayda isler maalesef iyi gitmiyor. galatasarayin isi zor gercekten de bu saatten sonra
-
-
Darüşşafaka bu sonuçla bir ilki başardı ve Euroleague'in son şampiyonu CSKA Moskova'ya bu sezonki ilk yenilgisini tattırdı. :clap_tone1: :flag_tr:
-
THY Avrupa Ligi'nin 8. haftasında Fenerbahçe ile Anadolu Efes, karşı karşıya gelecek.
Fenerbahçe 3 maçlık mağlubiyet serisine son verir tahminimce 8 -12 sayı arasında bir fark olur
-
Fenerbahçe - Anadolu Efes: 88-80
THY Avrupa Ligi 8. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Anadolu Efes'i 88-80 yendi.Bu sonucun ardından ligde Fenerbahçe 5. galibiyetini elde ederken, Anadolu Efes ise 5. mağlubiyetini aldı.
1. Periyot Sonucu: 17-25
2. Periyot Sonucu: 43-42 (26-17)
3. Periyot Sonucu: 64-61 (21-19)
4. Periyot Sonucu: 88-80 (24-19) -
@Sosyokrat tahmin ettiğim gibi sonuçlandı farkı da bilmişim
-
@Legend-Of-Galatasaray tebrik ederim :clap_tone1: 1-2 maç ver de biz de yolumuzu bulalım
-
@Legend-Of-Galatasaray Tebrikler kardeşim
-
@Sosyokrat ahahahaha onun için söylememiştim ya ama madem sordun bi TAHMİN de bulunayım
barcelona real madrid Barça alır (-1,50)
panathiniakos - olympiaskos pana alır (-2,50)
cska moskova zalgiris (alt 169,5) -
@Legend-Of-Galatasaray gelir bu gelir
-
@mrtgll33 bakalım akşam göreceğiz