Basketbol
-
NBA'de final serisi devam ediyor. Gece mükemmel bir Cleveland izledik. 137-116 biten , finalde bir çeyrekte ve bir devrede en çok sayı atılan, bir maçta en çok üçlük isabeti bulunan rekorlarla dolu bir maç oldu. LeBron yine triple double yaptı. Irving reyiz iki maçtır gayet kendinde oynuyor. Uyanış başladı. Seri 3-1 e geldi ve pazartesi gece Oakland'a gidiyoruz. Koyu Ohio'lu olarak Clevelandlı kardeşlerime başarılar diliyorum. Geçen yıldan çok daha zorlu bir geri dönüş yoluna girmiş bulunmaktayız. Döner mi? Döner! #Cavsin7 #DefendtheLand
-
Bu gece sahurdan sonra uyumayacak değerli arkadaşlar, NBA final serisinin 5.maçı için saat 4:00 Tv 8,5 da buluşalım Tahminim ve isteğim Cleveland'ın bu gece kazanıp seriyi 3-2 ye getirmesi yönünde. Aksi halde Golden State şampiyon olacak.
-
@Kaiser-Brian-Clough Kısacası rekorlar gecesi Efsane maç oldu, Durant Lebronı çok sinirlendirdi ama olsun, bence dönebilir ?
-
@Kaiser-Brian-Clough Acun medya gibi yazdın
-
@mrtgll33 Ahaha tekrar bakınca gerçekten Acun'un sosyal medya ekibinden atılmış bi mesaja benzediğini farkettim. İnternet üzerinden izleyecek arkadaşlar için de youtubeda ve bilimum sitede live streamler mevcut. Amme hizmeti yapmak boynumuzun borcu. Serinin döneceğine inanıyorum. LeBron kardeşimizin fakir Cleveland halkına bi hediye daha vermek istediği yönünde duyum aldım.
-
@Kaiser-Brian-Clough Lebron yapacak bende inanıyorum
-
Golden State şampiyon oldu. Ağlıyoruz. San Francisco oligarkları maçı kazandı. Yapacak birşey yok.
-
@Kaiser-Brian-Clough Maalesef geri dönüş olmadı
-
Galatasaray'da vefakar koç Ergin Ataman maalesef haketmediği bir şekilde gönderildi. Çok daha vefalı davranılabilirdi yollar ayrılırken. Üstelik 1 yıl para almadan çalışabileceğini söyleyecek kadar da Galatasaraylı bir koçtu kendisi. Yerine 60 yaşındaki son yıllarda herhangi bir başarısı olmayan Türk basketbolunun efsane isimlerinden Erman Kunter getirildi. Oysaki Oktay Mahmuti çok daha uygun olurdu takım için. Filipovski ismi geçse de nihayetinde Erman hocada karar kılındı. Takımda koç değil de basketbol şubesine yeterli desteği göstermeyen ve umursamayan yönetim değişikliği tıpkı futbolda olduğu gibi kendini gösteriyor. İşleyen tek kolumuz var o da voleybol şubesi. Orada da çok iyi bir Galatasaraylı olan Ataman Güneyligil hoca var. Bu takıma Galatasaraylılar şart. Yoksa şu mali durumda bütünlüğü iyice kaybedeceğiz. Son olarak YÖNETİM İSTİFA!
-
Spor Toto Basketbol Süper ligi final serisinin 3. maçında FENERBAHÇE deplasmanda beşiktaş sompo japanı 86-80 yenerek seride durumu 3-0'a getirdi. Tebrikler FENERBAHÇE !!!
Ayrıca final serisinin ilk 2 maçı bizim stadımızda oynandı ve en ufak bir sorun bile çıkmazken beşiktaşın sahasına gittiğimizde daha ilk maçta olay çıkardılar ve kendi sahalarından açık konuşalım kovuldular. bu kadar olmaz. böyle olmaz, olmamalı. şimdi yarın serinin 4. maçı var ve beşiktaş taraftarları kendi sahalarında takımlarını destekleyemeyecek. euroleague şampiyonu takımımız ligdede şampiyon herkese hayırlı olsun