Basketbol
-
Oklahoma Thunders`ın beklenmeyen mağlubiyetleri ve Wizards , Lakers , Jazz gibi takımların mükemmel takım oyunu, oyuncuların sezon başındaki bireysel başarıları (Davis , Harden , Westbrook, LeBron vs) bu sezonu bambaşka yaptı be.
-
@Korayy1903 said in Basketbol:
klenmeyen mağlubiyetleri ve Wizards , Lakers , Jazz gibi takımların mükemmel takım oyunu, oyuncuların sezon başındaki bireysel başarıları (Davis , Harden , Westbrook, LeBron vs) bu sezonu bambaşka yaptı be.
ben oklahomayı destekleyen biri olarak söylüyorum mağlubiyetler beklendik Durantın gitmesinden sonra meydan evet Westbrooka kaldı ama o da bir yere kadar 30 sayı atıp 15 asist yapıp 10 ribaund alması yeterli olmaz başka skorer isim yok oladipo orlandoda cok iyiydi daha buraya ayak uyduramadı pota altında ıbaka gitti yeri dolmadı eksik çok ondan normal bence bu mağlubiyetler play offlara ise ucundan zar zor katılıp ya da katılamaz
-
@Legend-Of-Galatasaray Brooklyn Nets
den sonra en kötü yönetim benim için Thunders yönetimidir. Ellerine Durant RWB Harden Ibaka Steven Adams gibi adamlar geldi çoğunu yolladılar ne uğruna bilinmiyor. Ibaka yı genç bir oyuncu ve ersan ile takaslıyorsun sonra ersanı jeremy grant ile sonra jeremy grant
ı performans düşüklüğünden oynatmıyorsun kusura bakmada neyin kafası bu yönetim şimdi Ibaka olsa belki pota altında Clippers gibi nba`in en güçlü pota altlarından biri olarak gösterilcez ama işte yönetimin kafası nerede bilinmez. -
@Korayy1903 aynen öyle hardeni durant ve westbrookla birlikte tutamadılar sonra duranti de kaptırdılar hatta westbrookunda bir ara ayrılması gündemdeydi şampiyonlar yaşanıcakken şimdi sıradan eski seattle haline döndürdüler
-
Lige çok iyi başlayan Clippers da 3 seri mağlubiyet aldı. Cleveland maçı öncesi koç Rivers, Blake'i dinlendirmek için oynatmadı ama Brooklyn'e yenildik. Ama yine de geçen senelrdeki gibi sakatlık problemi olmazsa Clippersımızdan en az bi konferans finali bekliyorum.
-
@Legend-Of-Galatasaray eski seattle da iyidi bi aralar Gary Payton ve Shawn Kemp le beraber.
-
@Korayy1903 ooo cok eski o sonradan luke ridnour chris wilcoxlar falan geldi oklahomaya taşınınca bir anda değişmişti
-
@Legend-Of-Galatasaray seaatle ken daha iyidi be isminden renklerine kadar bana kalırsa ama tabi 2012 finallerinde ki kadroya da hiçbir zaman sahip olamadı bu takım.
-
@Korayy1903 şampiyon olsalardı herşey değişik olabilirdi şimdi gelmeyen şampiyonluk yüzünden dağıldı takımda yönetimde
-
Maç Sonucu | Fenerbahçe 78-77 Real Madrid. Tebrikler Fenerbahçe Basketbol!
THY Avrupa Ligi'nin 10. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe evinde İspanyol devi Real Madrid'i 78-77 mağlup etti.
1. ÇEYREK SONUCU: 23-19 2. ÇEYREK SONUCU: 16-21 3. ÇEYREK SONUCU: 18-17 4. ÇEYREK SONUCU: 21-10 MAÇ SONUCU: 78-77
#GameON