Transfer Listesi Önerisi
-
Transfer listesinde bazı oyuncular sürekli orada kalıyor ligdeki menajerler beğenmediği oyuncuyu almıyor. Yinede transfer listesinden uzunca bir süre gitmiyor. Bunun yerine bir oyuncuyu almak için belli bir süre konsun örneğin 24:00 gibi bir zaman sayacı konulabilir. Zaman süresi içerisinde oyuncuyu kimse almazsa o oyuncu gider yerine başkası gelir, böylece transfer konusunda herkesin bir çeşitliliği olur ve menajerlerin transfer yapması için sürekli oyunda kalması sağlanır.
-
Ben olumsuzum
O an paramız olmaya bilir ve 2-3 maç sonra istediğimiz parayı elde edebiliriz ama o zamana kadar oyuncu gitmiş olacak buda olumsuz bı durum -
This post is deleted!
-
@HarryPotter4407 Bende olumsuzum @TheKing-38 arkadaşımıza katılıyorum
-
Kardeşim o zaman 1-2m den oyuncu kaçıran adama yazık olur paran varsa alırsın yoksa fiyatının düşmesini bekler öyle alırsın
-
Bende olumsuzum. Ayrıca gördüğüm kadarıyla bir oyuncu transfer listesine düştüğünde sürekli fiyatı iniyor. örnek verecek olursak 40m ye listeye düşen bir oyuncu belli aralıklarda fiyatı düşüyor. bahsettiğim şey bilgisayar tarafından konulan transferler. 40m den atıyorum 30m ye kadar bir süresi var ve her gün 40 m den 39 38 diye düşüyor ve belli bir seviyeye indiğinde oyuncu listeden kalkıyor.
-
Merhaba @HarryPotter4407
Öneriniz için teşekkür ederiz fakat oyuncunun belli bir süreden sonra fiyatı her geçen gün azalmaktadır ve en son sınıra geldiği anda transfer listesinden kalkmaktadır bu yüzden öneriniz olumsuzdur.Başka önerilerde görüşmek üzere.. İyi forumlar :slight_smile: