Öneri
-
Oyundaki başarılar kısmına yeni başarılar eklenmeli bence yetersiz. Dünyaya hükmet , Afrika , Avrupa kıtasını fethet gibi değilde böyle belirli bir coinslik başarılar eklenmeli.
Birde bu maç bekleme süresi 1 maç arası 24 saat sistemi değiştirilmez değil mi ? -
Neden olmasın bence iyi fikir
-
olumlu bazı ligler çok uzun sürüyor örneğin avrupa ligi 51 gün çok uzun
-
Bencede fena değil ligler gerçekten çok uzun sürüyor 24 aralıkla değilde en azından 16-18 saat olabilir
-
@drogbagar17 Maç saatine olumsuzum, günde 1 kere geceden geceye giren menajerler var bu oyunda.
Başarılar artırılabilir, olumluyum.
-
maç saatine kesinlikle olumsuzum. forumlarda profesyonel olanları ve vaktinin önemli bir kısmını burada geçirenleri görüyorum. ancak çalışanlar için günde bir maç olması büyük bir rahatlık. birçok arkadaşıma da bu yönünü övüyorum zaten. başında uğraşmadan takımını kurup antrenmanını veripmaç saatini bekliyorsun. bu oyunu birçok menajerlik oyunundan farklı kılan da bu bence
-
@drogbagar17 Maç saatine olumsuzum, günde 1 kere geceden geceye giren menajerler var bu oyunda.
Başarılar artırılabilir, olumluyum.
Bende Murata katılıyorum
-
maç saati değil de başarılar konusu gayet mantıklı
-
Öncelikle kusura bakmayın bu öneriyle alakalı başlığı bulamadım o yüzden buraya yazıyorum
OSM uygulamasında coinsler TL ile alınırken neden PC den veya Telefonun tarayıcısından bakarken coinsler Euro ile alınıyor
Bence bunun düzelmesi lazım -
@TheKing-38 Bu kullanılan platform ve kesilen komisyonlar ile alakalıdır.
-
Başarılar önerine katılıyorum lakin diğer öneriye hayır : )
-
Merhaba @drogbagar17
Önerileriniz için teşekkür ederiz :slight_smile: Başarılar bölümünün geliştirilmesiyle ilgili öneriniz GB ye ileteceğiz fakat diğer öneriniz olumsuzdur nedeni ise günde 1 kere geceden geceye giren menajerler var bu oyunda ve bu durumdan hiç memnun olacaklarını sanmadığımız dan dolayı bu fikre pek sıcak bakmıyoruz.